Patrick Kicken: Geef die Rob Kemps dan ook maar meteen een radioprogramma

[BLOG] Je moet het die John de Mol toch nageven: hij heeft een neusje voor mensen die een plat publiek aanspreken. En dat bedoel ik niet eens negatief. Gewoon mensen die houden van een potje kaarten, voetbal kijken en seks met de sokken aan. Na dat paardenmeisje Britt Dekker heeft hij nu Snollebollekes voorman Rob Kemps gestrikt voor drie jaar, om lekker gezellig te gaan doen op SBS6. Maar ik lees niks over een radioshow. Wat zou bij hem passen?

Bij 3FM hebben ze lolbroek Rob Janssen en die valt wel een beetje te vergelijken met Kemps. Maakt ook feestmuziek en doet ook lollig en gezellig. Alleen mist hij nou weer net de bravoure om tegen Matthijs van Nieuwkerk te zeggen, op prime time bij NPO1, om samen een programma over Franse chansonniers (=zangers) te gaan maken. Kemps deed ooit al auditie voor de Lama’s, waar hij het nét niet werd. Maar dat hij op TV nou net die ‘aanwezigheid’ heeft die veel radiodiscjockeys missen dat is een feit.

Wat zou onze Snolliebollie op de radio kunnen gaan doen bij Talpa? Nou hij is op de eerste plaats natuurlijk de perfecte vervanger voor Van Someren bij 10, als die op vakantie is of een inval moet doen ergens (hij werkt ook bij de politie). Zelfde humor, zelfde voornaam, kan ook heus wel een bak vertellen en dat mengpaneel heeft ie zo onder de knie. Ook Ekdom zou hij makkelijk kunnen vervangen bij afwezigheid, paar woordgrapjes maken en lekker gezellig lachen met giechelkont Evelien de nieuwslezeres, ook bekend van Talpa TV (Hart van Nederland).

Een eigen radioshow voor Rob Kemps? Mmm. Misschien dan toch bij 538. Want dat mist gezelligheid op dit moment. Er wordt wel veel en hard gelachen, maar toch allemaal een beetje met de bijsmaak van lachen óm elkaar en niet mét elkaar. Een groot verschil wat de luisteraar wel degelijk proeft. Genee is die andere TV ster die ook gewoon radio doet dus Kemps zou een mooie tweede kunnen zijn. Misschien moet ie wel gekoppeld worden aan dat paardenmeisje, ik zie het wel voor me hoor: Britt & Rob.

Waarom niet in de middag samen? De truukjes van Coen en Sander kennen we nu wel en Mattie & Marieke bewijzen dat de combi man/vrouw goud is op de radio. Kemps is 35, Dekker is 29. Coen is 40 en Sander 44. Op een hitstation. Lees je mee, Johnnyboy! Je hebt goud in handen. Gooi die twee samen op de radio bij 538, verhuis Oen & Anders naar het oude 3FM genaamd Veronica. Bekender en populairder dan die twee heb je niet in huis bij je voormalige paradepaardje. Schop ze zodra de zalen weer opengaan met z’n tweeën in een bomvol Gelredome het podium op en die zender van je gaat weer scoren als nooit te voren! Snollebollekes bedenker Jurjen Gofers er weer bij als producer van de radioshow, goddome wat een goed idee! Eindelijk eens wat frissers op de radio dan al dat uitgekauwde.

Patrick Kicken

8 Comments

 1. Rob & Britt op de radio kan best wel werken op 538 maar, gelijk dagelijks de middagshow is misschien wat snel. Misschien eerst maar eens even proefdraaien op de vrijdagavond.

  En het Coen & Sander naar Veronica. Ze moeten echt weg daar in die middag bij 538 want het begint sneu te worden. Om ze te verhuizen naar Veronica of Radio 10 vind ik een slecht idee. Het is gewoon op tussen deze 2 mannen. Dan moet je ze niet nog eens jaren het zelfde laten doen weer bij een andere zender. Gewoon mee kappen als Talpa en als Sander slim is neemt hij zo snel mogelijk afscheid van Coen.

 2. Zet hem op een zender maar wel op de zaterdag avond, en maak er een gekke feest cafe achtige uitzending van, met publiek liefst live ergens uit een cafe en je trekt luisteraars

 3. Wat frissers op de radio?!?
  Een gozer zonder radio ervaring, en met duffe lokale omroep items komt aanzetten? Nee dank je

  • Ik weet niet of je de SLimste hebt gezien maar Kemps heeft ook echt wat te vertellen, itt die Sander Lantinga die alleen kan praten over zn aambeien enzo

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Patrick Kicken: Coen en Sander blijven nog twee jaar bij elkaar, maar op welke zender? - Spreekbuis.nl
 2. Patrick Kicken: De échte reden dat Rob Kemps zo panisch is voor de media - Spreekbuis.nl
 3. Patrick Keiken: The real reason Rob Kempes panicked the media
 4. Patrick Kicken: Il vero motivo per cui Rob Kemps è così in preda al panico per i media
 5. Патрик Кейкен: Истинската причина Роб Кемпес паникьоса медиите

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*