Talkshowpresentator Khalid Kasem stopt tijdelijk bij BNNVARA na omkopingsbeschuldigingen

Khalid Kasem, bekend als presentator van het programma ‘Khalid & Sophie’ op BNNVARA, legt zijn werkzaamheden bij de omroep tijdelijk neer. Dit volgt op beschuldigingen van omkoping die recentelijk aan het licht zijn gekomen. BNNVARA bevestigde dit nieuws na eerdere berichtgeving door het Algemeen Dagblad.

Volgens het AD zou Kasem, die voorheen als advocaat actief was, in 2019 aan de inmiddels overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries hebben bekend dat hij datzelfde jaar een ambtenaar had omgekocht. Details over de omkoping of de betrokken ambtenaar zijn nog niet bekend gemaakt.

BNNVARA heeft nog geen verdere details vrijgegeven over de duur van Kasems afwezigheid of over eventuele vervangende presentatoren voor het programma ‘Khalid & Sophie’.

9 Comments

  1. Deze man deugt van geen kanten. Er word nu net gedaan of hij zelf zijn werk tijdelijk neerlegt maar dat is natuurlijk niet zo. Dit komt vanuit BNNVARA en het zal ook niet bij tijdelijk blijven denk ik.

    De talkshow zal nu Eric/Natasja & Sophie kunnen gaan heten. Beter trekt BNNVARA gewoon de stekker helemaal uit deze mislukte talkshow en redactie en kijken ze Jeroen Pauw lief aan om nog een tijdje zijn talkshow te doen terwijl de omroep iets nieuws gaat ontwikkelen wat BNNVARA waardig is en niet activistisch.

    Dat laatste werkte vroeger misschien om de mensen mee te krijgen in je ideeën en idealen maar, in deze tijd niet meer. Mensen hebben zelf overal mening over en worden anders dan vroeger de hele dag om de oren geslagen met meningen van anderen. Laat de kijker zelf een mening vormen. Wat een redactie, presentatoren of een omroep zelf vindt is helemaal niet relevant.

    • Dat, talkshows hebben we niet meer nodig. We hoeven niet als een stel schapen opgevoed worden door de staats TV en het tegenwoordig ultra linkse RTL Nederland, laat me niet lachen.

  2. En dat bij een links progresieve omroep, je zou het eerder verwachten bij een rechts conservatieve omroep.
    Moraal van het verhaal is dat links progresief net zo fout is als rechts conservatief, en maar afgeven op een omroep als ON!…..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*