Hans Hogendoorn wordt de vaste stem van ‘De Vrienden van de Radio’

Bij het NOS-radioprogramma ‘Met het oog op morgen’ stopt hij na 48 jaar als de vaste stem, maar bij de programma’s van ‘De Vrienden van de Radio’ wordt Hans Hogendoorn de vaste, herkenbare man die de uitzendingen aankondigt. Hans was al sinds september 2023 te horen als stem in de jingles en tunes van ‘de Vrienden’, maar zal vanaf nu nog vaker te horen zijn.“Wij zijn enorm blij met Hans als vaste stem van onze programma’s”, zegt Henny Radstaak namens ‘de Vrienden van de Radio’. “Hans was begin jaren 70 al te horen als nieuwslezer en dj op Radio Noordzee Internationaal, en is één van de vertegenwoordigers van dat specifieke radiogeluid voor een hele lange periode”. 

‘De Vrienden van de Radio’ is een groep radiomakers, radioliefhebbers en muziekliefhebbers die de herinneringen aan de radio en de muziek uit voornamelijk de jaren 60, 70 en 80 levendig wil houden. Dat doen ze o.a. met hun programma’s, die op dit moment wekelijks te horen zijn op Radio Monique, een hedendaagse voortzetting van de vroegere zeezender met dezelfde naam. Radio Monique is te beluisteren via de middengolf en is wereldwijd streaming via internet te ontvangen met diverse radio-apps. Meer over ‘de Vrienden van de Radio’ is te vinden op de website https://www.devriendenvanderadio.eu

2 Comments

  1. Het was een item in het journaal. Bijzondere man die Hans Hogendoorn. Gelukkig hoeven we zijn stem niet te gaan missen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*