Petitie gestart voor behoud van Frank Dane in de ochtend

Op Petities.com is er een actie gestart om Frank Dane alsnog in de ochtend op radio te houden. Deze week werd bekendgemaakt dat Dane op Radio 538 wordt vervangen voor Wietze de Jager.

De initiatiefnemer Kevin Eckhardt meldt: ‘Na het schokkende nieuws dat Radio 538 besloten heeft om Frank Dane en zijn team aan de kant te zetten voor Wietse de Jager en slechte Radio in de ochtend, ben ik deze petitie gaan opzetten in de hoop dat er meer liefhebbers zijn van goeie ochtend Radio en we zo het beste team van de ochtend kunnen behouden.’

10 Comments

 1. Sympathieke actie van Kevin Eckhardt! Maar Frank Dane had bij de start van zijn ochtendshow beter kunnen afdwingen dat hij zijn eigen team mocht samenstellen! In de laatste column van Patrick Kicken werd verteld dat hij daar geen zeggenschap over had.

  Mij een raadsel dat hij daar akkoord mee is gegaan? Hij wist dat hij door het opvolgen van Edwin Evers grote schoenen te vullen had. Dan had ik op zijn minst afgedwongen dat ik mijn eigen team mag samenstellen. Dat hij daar dan wel mee akkoord gegaan is?

  Ik denk dan om het astronomische salaris. Anders zou ik het niet weten? Enige fout die Frank Dane gemaakt is om niet Henk Blok na zijn sabbatical terug te halen. Roelof Hemmen als nieuwslezer paste niet bij een radiostation als Radio 538. Deze petitie is te laat, mosterd na de maaltijd.

 2. Leuk tegenwoordig al die media aandacht. Hoe zullen mensen zich voelen als er constant over hun wordt geschreven ? Het zal wel bij deze tijd horen.

 3. De actie zal goed bedoeld zijn, maar het heeft totaal geen zin.

  Het beste is die zender gewoon uitzetten als luisteraar, dan stopt het vanzelf.

  Frank Dane is nou eenmaal het volgende slachtoffer die zonder pardon op straat wordt gezet door 538. In het verleden gingen hem vele voor en Frank dacht dat het hem niet zou overkomen omdat hij ”de grote ochtendshow” had. Nou, niet dus. Ook zonder pardon op straat gesodemieterd.

  De Nederlandse Arbeidsinspectie zou eens langs moeten gaan aan de Bergweg. Wat een bizarre cultuur hangt daar.

  Oh ja, iedereen die nu nog werkt bij 538 is knettergek. Denk je nou echt dat het jou niet overkomt? Je valt of met een burn-out uit of je wordt zo 1-2-3 aan de kant gezet door de zoveelste manager of programmaleider.

 4. Daarom is er een enorme leegloop bij Talpa aan de gang. Want iedereen weet dat er zo met mensen kan om worden gegaan. En ze zetten dan vaak een nutteloze Talpa persoon er voor terug. Overigens heeft Frank altijd gezegd dat hij zijn eigen team heeft samengesteld. Dat was gelijk ook het probleem, buiten Jelte en Henk was niemand grappig. Roelof was een verschrikking. Het team was gewoon niet juist maar 538 gaat kapot onder die tiran in Laren, reden dus ook dat de oud 538ERS hem haten.

 5. Ik vind het een schande dat Frank Dane aan de kant word gezet hij doet het beter als Wiedze en Klaas dus 538 niet meer aan zetten 😥😡

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*