Wijziging directie Talpa eCommercePer 1 november zal Caroline Ammerlaan aantreden als nieuwe CEO Talpa eCommerce. Caroline is sinds 2018 werkzaam bij Talpa eCommerce in de rol van CFO/COO. Caroline neemt daarmee een uitgebreide ervaring mee op het gebied van operatie en scale-ups. Samen met het eCommerce MT zal Caroline werken aan een nieuwe verdeling van verantwoordelijkheden. Ook zal zij plaatsnemen in de directie van Talpa Network. Zij volgt hiermee Joost Brakel op die is gevraagd om samen met Melissa Smit full-time de voorbereiding van voorgenomen fusie tussen RTL Nederland en Talpa Network vorm te geven.

Joost Brakel: “Toen mij werd gevraagd de voorgenomen fusie tussen RTL Nederland en Talpa Network vorm te geven hoefde ik niet lang na te denken, omdat ik van mening ben dat dit een kans is die niet vaak voorbij komt. Tegelijkertijd is het jammer om na 2 jaar alweer het stokje te moeten overdragen bij Talpa eCommerce, een prachtig bedrijf waar we met allerlei gave initiatieven bezig zijn. Ik ben ervan overtuigd dat deze bij Caroline goed geborgd zijn.”

Caroline Ammerlaan: “Ik ben verheugd met deze benoeming en dankbaar voor het vertrouwen dat daarmee in mij is gesteld. Talpa eCommerce is altijd volop in beweging en op zoek naar slimme en innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen. Ik kijk ernaar uit om vanuit deze nieuwe rol samen met onze collega’s en partners deze business verder uit te bouwen. De afgelopen 2 jaar heb ik heel fijn met Joost samengewerkt en ik wens hem veel succes met zijn nieuwe rol.”

————–

Talpa eCommerce, sinds eind 2017 onderdeel van Talpa Network, is bekend van de merken VakantieVeilingen, ActievandeDag, SlaJeSlag, VaVaBid en Aladoo. Het bedrijf richt zich op impuls- en actiegedreven eCommerce. En doet jaarlijks meer dan 5 miljoen transacties met meer dan 1000 partners, waaronder pretparken, hotelketens en aanbieders van fysieke producten. Talpa eCommerce werkt voor haar sales- en marketing activiteiten nauw samen met de overige onderdelen van Talpa Network zoals Radio, Televisie, TMS, LINDA. en het Bureau.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*