Shula Rijxman wil gezamenlijk merk voor Europese publieke omroepen

Per 1 januari 2022 wordt Shula Rijxman opgevolgd door Frederieke Leeflang. De huidige NPO bestuursvoorzitter blikt in een AD-interview terug op haar jaren bij de NPO. Als haar grootste verdienste ziet zij haar werk om van de publieke omroep een sterk merk te maken. Ook binnen Europees verband gelooft ze dat daarmee meer winst te behalen valt. 

Rijxman: ‘Ik heb bij de European Broadcasting Union (EBU) ooit het idee neergelegd om één gezamenlijk publiek merk in te voeren – bijvoorbeeld de EBU-NPO, de EBU-ZDF – waarmee je het opneemt tegen de Netflixen en Facebooks van deze wereld. Het zou een volgende stap kunnen zijn.’

13 Comments

  1. Ze bedoeld dat ze een plan uit te voeren heeft dat we allemaal 1 worden en dat er in de toekomst niet meer word gesproken over landen apart. Dat hele systeem van verschillende landen, regels, tradities, taal, identiteit etc. moet allemaal weg van een klein groepje personen die alle macht hebben in de wereld. Ze hebben zich jaren op de achtergrond gehouden maar hebben nu een stap naar voren gezet door vanuit verschillende organisaties die ze bezitten mensen het plan uit te laten voeren. Domme mensen als Hugo de Jonge, Shula Rijkxman, Rob Jetten en nog meer van dit soort bruikbare mensen voeren dit soort plannen gewoon uit zonder er over na te denken. Ze genieten van dat kleine beetje macht dat ze nooit hadden en doen alles wat ze opdragen word. Over de consequenties die dat heeft voor gewone mensen en de verschillende landen denken ze niet na. Sterker nog ze kunnen er niet over nadenken. Ze hebben niet door dat ze gebruikt worden. Ze denken dat the great reset iets goed is maar het is een gevaarlijk en zwart plan dat niet goed is voor de wereld en de mensen.

    Helaas zijn er een hoop mensen (en ook een hoop gebruikbare idioten) die dit niet kunnen zien en niet willen zien. Ze kunnen het niet geloven en willen niet horen dat de wereld om hen heen anders in elkaar zit dan ze altijd dachten of zoals het ze geleerd is. Het is zaak dat meer mensen wakker gaan worden en in gaan zien. En stoppen met te denken dat sit een complot theorie is! Het is werkelijkheid. Heel veel mensen leven in een omgekeerde waarheid. Ga onderzoek doen en kijk met je eigen hersens naar wat er om je heen gebeurd en wat je voorgeschoteld krijgen op al die schermen. Het is lastig te vangen wat ik bedoel maar als je het echt eenmaal ziet dan zul je er niet meer omheen kunnen en dan zal alles op zijn plek vallen voor je.

      • Hebt zekers nog nooit Van het World Economic Forum en Klaus Schwab gehoord, en de twitter account en web blog gevolgd van deze paria’s, en waarom oa Google en apple overal onder vuur liggen en Microsoft niet ( is net zo’n paria ) om dat microsoft van oprichter Bill Gates is geweest jawel vriendje van WEF en KLaus Schwab de grote mannen achter de great reset, welkom in communistisch toekomst waar niets meer van je zelf is ( zelfs je leven niet ) maar alles van de cooperatie is en dezebeslist wat jij wel en niet mag aan de hand van positief gedrag tegen over alles heersers en multinationals…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*