Viaplay komt met documentaireserie over Max Verstappen

‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’, de nieuwe driedelige documentaire over het leven van Max Verstappen, gaat donderdag 15 februari in première op Viaplay. De exclusieve serie is een vervolg op de veelgeprezen en populaire documentaire ‘Max Verstappen – Anatomy of a Champion’.

Kijkers krijgen een bijzondere inkijk in het leven van de drievoudig wereldkampioen buiten de Formule 1-paddock. In drie afleveringen maakt de kijker kennis met een andere kant van Max Verstappen, die niet eerder door camera’s is vastgelegd. Iedere aflevering belicht een ander aspect uit het leven van Verstappen buiten het circuit. In een intieme setting is de kijker onderdeel van het andere leven van de drievoudig wereldkampioen. Zijn leven en ongeëvenaard talent reiken veel verder dan de Formule 1-paddock. Zo zet Verstappen een belangrijke carrièrestap als medeoprichter en drijvende kracht achter ‘Verstappen.com Racing’, waarbij hij te zien is in de rol van mentor en testrijder voor vriend Thierry Vermeulen, tijdens diens voorbereiding op het DTM-kampioenschap. Daarnaast legt de serie zijn passie en toewijding voor simracen met ‘Team Redline’ vast. Tot slot wordt ook zijn zakelijk inzicht onder de loep genomen, waarin hij wordt begeleid door manager Raymond Vermeulen. Max Verstappen, drievoudig Formule 1-wereldkampioen: 

Peter Nørrelund, EVP & Chief Sports & Business Development Officer, Viaplay Group: “Onze samenwerking met Max Verstappen voor ‘Off the Beaten Track’ is het bewijs van onze toewijding om onze abonnees exclusieve en boeiende content van het hoogste niveau te bieden. Deze serie laat een kant zien van Verstappen buiten het Formule 1-circus. Dit gaat niet alleen over racen; het gaat over het onderzoeken van de potentie van een wereldwijd talent. We zijn trots op onze samenwerking met Max en zijn team en blij om deze intieme en meeslepende serie te presenteren aan onze kijkers.”

De eerste aflevering van ‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’ gaat op donderdag 15 februari in première op Viaplay. Aflevering twee en drie zijn vanaf 22 en 29 februari te zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*