Snap Inc. en Talpa Network gaan samenwerking aan

Videoafleveringen van ‘Veronica Inside’, ‘Lang Leve De Liefde’, ‘Veronica Fight’ en Radio 538 nu ook via Snapchat’s Verkennen platform verkrijgbaar   

Snap Inc. en Talpa Network gaan per vandaag een samenwerking aan waardoor korte videocontent van Veronica Inside, Lang Leve De Liefde, Veronica Fight en videocontent van Radio 538 nu ook via Snapchat’s Verkennen platform kan worden bekeken. Door simpelweg vanaf de Snap camera naar rechts te swipen komt de Snapchatter terecht bij ‘Verhalen en Verkennen tab’, waar zij zich kunnen abonneren op de daar aangeboden content van Talpa Network. Op deze wijze wil Talpa Network haar videocontent zo toegankelijk mogelijk maken voor de Nederlandse gebruikers van Snapchat.

Iedere Talpa Network Show krijgt ook een eigen profiel op Snapchat, zodat de content gemakkelijk gevonden, bekeken en op geabonneerd kan worden. Ook kunnen Snapchatters notificaties aanzetten om op de hoogte te worden gebracht wanneer nieuwe afleveringen beschikbaar zijn.

“We zijn erg enthousiast dat we een selectie van onze beste content naar Snapchat Verkennen kunnen brengen,” zegt Xander Czaikowski, Director Digital Distribution & Partnerships van Talpa Network. “Gezien het ongeëvenaarde bereik bij jongeren, zien we Snapchat als een logische partner voor ons om een nieuw en betrokken publiek te bereiken. Als Snapchatters de volledige afleveringen van Veronica Inside, Lang Leve De Liefde, Veronica Fight en videocontent van Radio 538 willen bekijken, dan kan dat via ons video platform KIJK.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Talpa en ons aanbod van lokaal relevante inhoud uit te breiden naar Snapchatters in Nederland,” zegt Joost Hagensteijn, General Manager & Regional Director Northern Europe bij Snap. “We hebben pionierswerk verricht op het gebied van verticale video, en daarom verwacht ons publiek boeiende, voor mobiel gemaakte content van hoge kwaliteit over de onderwerpen die ze het belangrijkst vinden en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe shows hen zullen aanspreken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*