TV-kapper Gert van de Wetering overleden

Van de Wetering is zaterdag op 69-jarige leeftijd onverwacht overleden, dat meldt dagblad Gooi en Eemlander.

Gert van de Wetering was een bekende kapper in de Hilversumse omroepwereld. Vanaf de jaren ’70 wisten viel artiesten en mediamakers zijn kapperszaak aan de Emmastraat te vinden, waaronder Ben Cramer, Willibrord Frequin en John de Mol. Hij knipte en föhnde hij ook vaak artiesten in de studio’s of op hotelkamers.

Na een succesvolle periode, waarbij hij in de regio diverse kapperszaken had, kende hij zakelijk en privé ook diepe dalen. Ook zijn gezondheid kwakkelde de laatste jaren. Gert van de Wetering wordt in besloten kring gecremeerd.

9 Comments

  1. Mijn kapper overleden! We hadden een klik en vele verhalen een gezelligheids mens en natuurlijk kon hij ook goed knippen. Ik zal hem echt heel erg missen met z’n witte hondje en z’n sigaartje en z’n verhalen. Natuurlijk wens ik zijn geliefden veel sterkte toe met dit grote verlies.

  2. Ik ken Gert van vroeger. Hij woonde in de Pauwenstraat en ik in de Sint Vitusstraat. Ik heb zijn vader nog wel geholpen in zijn melkwijk. Afijn, toen Gert begon met de kappersvakschool oefende hij zijn knipkunsten op zijn vrienden, waaronder ik dus. Geweldige tijd! Ik wens zijn naaste familie veel sterkte met dit verlies … 😔🕯

  3. Ik beschouwde Gert als een vriend die het kappersvak meer dan waar maakte. Het is , niet onverwacht, maar toch een schok dat Gert is overleden. Ik zal hem echt missen.

  4. Ach….Gert was mijn eerste vriendje en ik zijn eerste vriendinetje op de lagere school, de Reoboth School in Hilversum. Jammer dat hij zo jong overleden is
    Goede reis
    Imana

  5. Zelfs voor mijn trouwdag knipte hij mij terwijl zijn zaak die dag gesloten was, Altijd lachen, hij een sigaartje en ik een biertje R.I.P. Gert Hubert de Ronde Curacao

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*