Rob Janssen stopt met 3FM-ochtendshow

Vandaag heeft Rob Janssen bekendgemaakt te stoppen met zijn ochtendshow op 3FM. Eind deze maand stopt hij met zijn ochtendwerk.

Hij meldt: ‘Ik ga stoppen bij De Ochtendshow. Het is een van de allerleukste programma’s die ik heb mogen doen tot nu toe, maar ik houd het ritme en de levensstijl die er voor nodig zijn gewoonweg niet vol. Maandag 26 februari (na mijn vakantie) is de laatste show met mij erbij, daarna neemt Wijnand met het hele team het stuur over, om vervolgens flink voorwaarts gas te geven. Je moet iets proberen om te weten of het iets voor je is en ik kan alleen maar zeggen dat ik superveel bewondering heb voor iedereen van ons mooie ochtend-team en iedereen die ooit een ochtendshow gemaakt heeft.’

Lees ook:

16 Comments

 1. Sterke move eigenlijk wel. ‘Jongens ik vind het heel leuk maar dit werkt gewoon niet voor mij, dus we gaan even wat wisselen hier in de opstelling’. Misschien plotseling en onverwacht voor de luisteraar, maar wel in één keer die pleister er vanaf. Geeft ook gelijk duidelijkheid.

  En zonder een sneer te willen maken, maargoed – hij nu toch weg: Wietze de Jager die eerst op zender meermaals ging jammeren over die vroege levensstijl (i.c.m. 4 hele kinderen in zijn geval), daarop gelijk teruggefloten werd, zich later moest corrigeren van de baas en daarna na wat aanmodderen alsnog resoluut werd vervangen en toen zelf de biezen pakte… Ja dat was toch wat minder sterk..

  • Eens met je eerste alinea. Goed ook dat Rob wel bij 3FM blijft. Er is momenteel geen ander station waar hij beter uit de verf zou komen.

 2. Beter pakken ze meteen door en zetten ze een hele nieuwe ochtendshow op met Barend & Wijnand. Is echt een goed duo is gebleken tijdens Serious Request en is het verleden toen zij een duo vormden al gebleken.

  Rob kan dan naar de middag. Daar past hij veel beter.

  • ekdom, mattie, coen, sander, tim, rick, niels is wel genoeg in de ochtend. wees verassend, gewoon music driven t/m 10 uur met wijnand, dat doen de anderen niet daarna 2 uur joe en tom, 2 uur rob janssen met lideke de vries, 2 uur mark en mai, en vanaf 16.00 barend en benner. na 19.00 jamie en olivier en 22.00 uur eva koreman. op vrijdag lunchshow met jamie en olivier en partij voor de vrijdag in de avond. zaterdag en zondag een beetje aanklooien en klaar

 3. “Ik houd het ritme en de levensstijl die er voor nodig zijn gewoonweg niet vol.”
  Ik waardeer deze toelichting op zijn besluit, maar het roept bij mij toch vragen op. Ik snap dat het zwaar is om iedere morgen op dat tijdstip een programma te doen, maar waarom houden de Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, die toch wat ouder zijn, het wel vol? Muzikale uitdaging hebben die ook nauwelijks in dat programma, dus het moet volgens mij de werksfeer zijn die je dan motiveert. En die misschien bij 3FM toch onvoldoende was.

 4. Barend naar de ochtend lijkt me de meest verstandige move nu. Rob kan beter naar de plaatselijke piraat onder de grote rivieren. Opgejorist!

   • Jij bent toch die enige 3FM fan op het radioforum? Hoi Anne Sybesma. Oh ja gebruik eens hoofdletters aan het begin van een zin!

    • Ja mooi is dat hè al die 3FM adepten op dat forum daar kunnen geen kritiek verdragen terwijl de zender al lang gestorven is aan de dood in radioland. En dan wordt er af en toe nog een defibrillator gebruikt en afgelopen kerst lukte het met SR nog om de patiënt tot leven te wekken hiermee, maar dat bleek een laatste stuiptrekking. RIP.

    • geen fan en geen kenner ik luister naar meer dan 3 maar niet naar gouwe ouwe zenders en vooral vaak terugluisteren en anders apple music. hoofdletters zijn trouwens stuk teveel gedoe. op radioforum lees ik bijna alleen maar net zo vermakelijk als hier

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*