Florent Luyckx aan de slag voor Powned

Florent Luyckx gaat aan de slag als kwartiermaker radio voor omroep PowNed. Vanuit deze rol gaat Luyckx zich de komende periode concentreren op de continuïteit van verschillende radioprogramma’s en het managen van intekenprocessen voor de omroep voor 2022. Ook zal hij PowNed vertegenwoordigen in de diverse NPO-zenderredacties. Vorige week bracht Spreekbuis.nl dit nieuws al naar buiten.  

Luyckx, die zijn werkzaamheden voor PowNed tijdelijk oppakt naast zijn bestaande werk, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: “PowNed is een ambitieuze, eigenzinnige omroep met onderscheidende programma’s. Met een klein team van gedreven radiomakers gaan we er alles aan doen om met PowNed de publieke radiozenders verder te versterken.” 

Florent Luyckx (57) was voorheen muziekpromotor en stationmanager bij 3FM, 538 en Radio Veronica. Tegenwoordig is hij directeur van Flolicious, een bureau gespecialiseerd in talent management en media & marketing consultancy.

3 Comments

  1. Net getweet, lekker kort.

    DirkJan Vos @djwvos

    Na Koningsdag luister ik niet meer naar @NPORadio2 en @NPORadio5, ben al die afgekauwde matige muziek en dito dj’s zat. Radiobaas @jurrebosman: maak @LeoBlokhuis en @Giels Beelen zendercoördinatoren en dj’s in duo-baan van @3FM en bouw een popzender voor jong en oud met kwaliteit!

    Prettig weekend …

    DJ

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*