‘Florent Luyckx nieuwe radiobaas bij Powned’

Voormalig muziekpromotor en stationmanager bij 3FM, 538 en Radio Veronica Florent Luyckx (57) wordt genoemd als nieuwe radiochef bij publieke omroep Powned. De brutaalste omroep van Nederland heeft opnieuw het benodigde ledenaantal van 50.000 behaald en is daarmee officieel aspirant-omroep af. Ze hebben daarmee recht op drie keer zoveel zendtijd en kondigden 3 weken geleden aan vooral op NPO Radio 1, 2 en 3FM deze te willen gaan vullen. DJ Rick van Velthuysen is momenteel in de daluren op NPO Radio 2 te beluisteren voor Powned, van 02 tot 04u ’s nachts.

Saillaint detail is dat Florent Luyckx momenteel nog het management doet van een flink aantal radiodeejays. Of hij dit blijft doen in combinatie met zijn werk voor de publieke omroep, of dat hij mensen uit zijn eigen stal meeneemt voor de (nieuwe) programma’s van Powned is nog niet bekend.

In het verleden was o.a. Rob Stenders radiochef bij Powned, die dus op zijn beurt nu de eerdere plek van Florent bij Radio Veronica overneemt.

4 Comments

  1. Wellicht is het vragen naar de bekende weg, maar waarom heb je een management nodig als je in loondienst bent bij een omroep? Eventuele nevenactiviteiten moeten toch altijd via je werkgever lopen?

  2. Ik zie zomaar gebeuren dat Wessel van Diepen weer te horen is op de radio. Florent en Wessel hebben goede zaken gedaan met de Vengaboys. Werkte toendertijd bij Zomba en mede door enthousiasme van Floret een behoorlijke goedbetaalde boterham verdient. Hij heeft het gevoel voor hits! Als je t leest: bedankt Flo en succes met je waarschijnlijk nieuwe functie! Groet, Eric.

1 Trackback / Pingback

  1. Officieel: Florent Luyckx aan de slag voor Powned - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*