Financieel onafhankelijk worden dankzij de radio (Wereld Radio Dag)

In dit gesprek interviewt Boukje Jongedijk Spreekbuis columnist Patrick Kicken. Over zijn succesvolle podcasts, maar het eerste half uurtje over hoe het hem gelukt is bij de landelijke radio terecht te komen en er daarna het hoogst haalbare in te behalen: de ochtendshow en financiële onafhankelijkheid.

Vanaf ongeveer 19 minuten gaat Patrick meer in op waarom het misging met hem en Erik de Zwart. Vanaf 50 minuten gaat het over de motivatie voor het schrijven van de Spreekbuis columns.

Daarna gaat het over hoe het toch komt dat mensen als Patrick, Giel Beelen en Michael Pilarczyk zich ineens allemaal storten op persoonlijke ontwikkeling, boeken schrijven en een spirituele zoektocht:

3 Comments

  1. Wat heeft de kop Financieel onafhankelijk worden dankzij de radio (Wereld Radio Dag) met dit interview re maken? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.

  2. “Alles” is zoals wel vaker zwaar overtroffen Kicken. De insteek van het interview is immers ‘non-dualiteit’ , niet financieel onafhankelijk worden. Dat is alleen maar een goede reden om, ter gelegenheid van Wereld Radio Dag, dit oude interview weer eens te recyclen. Waar ik op zich geen moeite mee heb overigens. Maar noem het beestje bij de naam.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*