De Podcast Top-5 van Lars Schotanus

In aanloop van de Online Radio Awards vragen we aan diverse mediamakers naar hun favoriete Online Radiostations of Podcast. Ditmaal: Lars Schotanus, eigenaar van YPCA/De RadioFabriek, over zijn top 5 meest favoriete podcasts:

5. Kick-off 
De voetbalpodcast van de Telegraaf. OK, eerlijk is eerlijk…ik luister alleen naar Valentijn Driessen voor de inside verhalen over de m’n cluppie Ajax. De rest interesseert mij eerlijk gezegd niet. Voor mij wederom de bevestiging dat je dus heel niche moet en kan zijn met een podcast!  

4. De Radio Podcast
Voor mij dicht bij huis natuurlijk. Ik denk dat iedereen in het radiowereldje wel luistert naar deze podcast van Herbert Codée. Leuk is ook de interactie met radiocoach Pierre Papa. Jammer natuurlijk dat echte meningen van gasten uitblijven, omdat de bazen meeluisteren….

3. De Ondernemer
Ahhh…mag er ook eentje van ons zelf bij? Dan wil ik De Ondernemer graag noemen! Voor De Persgroep produceren wij wekelijks De Ondernemer Podcast. Zij weten elke week weer topondernemers te strikken! Ik vind het knap dat ze dit hoge niveau vasthouden, maar daarnaast vind ik het als ondernemer erg gaaf om deze verhalen te horen.  

2. 30 Minuten Rauw
Tja…de podcast van Ruud. Typisch Ruud! Klinkt een beetje klungelig, maar is natuurlijk een ijzersterk concept. Simpel, puur, open en met mooie gasten. Jammer voor Ruud, maar eigenlijk was de podcast van Olcay, waarin Ruud zelf te gast was voor z’n 50ste verjaardag, natuurlijk de beste!  

1. De Willem Podcast
Ennn…uiteraard op nummertje 1 De Willem Podcast! Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik ‘een licht criminele inslag’ heb. Ik ken bijvoorbeeld alle liquidatieplekken in Amsterdam ennn…kan er nog een verhaal bij vertellen ook! Totdat ik mijn eigen ‘liquidatie podcast’ begin, luister in dus met veel plezier naar De Willem (Holleeder) Podcast!

Kijk voor meer informatie op www.onlineradioawards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*