NPO zoekt opvolger voor Shula Rijxman


In het verband met het verstrijken van het ambtstermijn van Shula Rijxman is de NPO op zoek naar een nieuwe Voorzitter Raad van Bestuur. 

Diverse namen voor de opvolging van Rijxman worden nu al in de wandelgangen van de omroepwereld genoemd, waaronder Arjan Lock en Eppo van Nispen tot Sevenaer. 

De vacature is onder meer gepubliceerd in NRC en op NPO.nl

Voor het vinden van een goede kandidaat is het bureau De Vroedt en Thierry ingeschakeld. 
Meer informatie

8 Comments

  • Dit is ook een Pré Juul
   “Als kind was Van Nispen wethouder Openbare Orde, Brandweer en Politie in de jeugdgemeenteraad van Madurodam.” volgens Wikepedia!!

   • En een meer dan kundige collega van mij tijdens m’n werkzame leven…..”da’s ook een pré”
    Of ben jij ook in de race Ger ?

    • ‘Ben jij /ook/ in de race’. Weet jij meer dat hij deze functie ambieert en gaat solliciteren? Ik zou zelf niet zo 1 2 3 kandidaten weten, maar mogelijk kiezen ze weer voor een vrouw.

     Ik denk dat directeur zijn van Beeld & Geluid veel leuker is dan een bestuurlijke vergaderbaan in het wespennest vol met NPO-medewerkers van divers omroeppluimage en al die politici die zich ermee bemoeien. Niets zo vluchtig en vergankelijk als omroeppolitiek. Lijkt me niks, dan kan je beter de paardenstaart van Gijs Staverman op sterk water zetten voor de eeuwigheid.

  • Enige relevante ervaring en kennis van het mediaveld heb je wel nodig voor deze baan. Onkundige bestuurders zijn er al genoeg.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*