Hallokids Radio wil meer zijn dan alleen een online station

Vanaf maandag 3 mei hoor je elke schooldag van 6:00 tot 9:00 uur de ochtendshow op Hallokids Radio met DJ Arnoud en DJ Mayoni. Geen onbekenden, want zij wonnen met Efteling Kids Radio vorig jaar de award voor beste online station bij de Online Radio Awards 2020. Het ochtendprogramma trok veel luisteraars. In een maand tijd werd het een miljoen keer gestreamd. De Efteling koos er echter voor om het station te transformeren naar een nonstop-muziekstation. Anoud en Mayoni hebben nu een eigen online station opgezet: Hallokids Radio.

Hallokids Radio wil meer zijn dan alleen een online radiostation. “Onze ambitie is om een platform te worden voor kinderen”, vertelt Arnoud aan Omroep Brabant. “Daarbinnen vallen ook de speciale podcasts voor kinderen en speciale evenementen.” Als het aan de makers ligt gaan ze via de nieuwe zender ook een poging doen om kinderen meer aan het lezen te krijgen. 

Vorige week kondigden zij al het nieuwe station aan, maar morgen gaan ze officieel van start. Omroep Brabant maakte een korte reportage:

2 Comments

  1. Als je programmering voor de rest non stop is dan moet je ochtendshow minstens tot 10.00u duren en misschien wel tot 11.00u. Voor kinderen ook in het weekend.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*