Nieuws

Rick Brink overleden

Rick Brink (38), fractievoorzitter van het CDA in de Provinciale Staten van Overijssel en voormalig minister van Gehandicaptenzaken (KRO-NCRv) is onverwachts overleden. Brink werd bekend door zijn inzet als de eerste minister van Gehandicaptenzaken, een [lees verder]

Blog

Illegale IPTV in het zadel geholpen door het Paard van Troje

Providers en streamingdiensten zien substantiële omzetverliezen door de groei van illegaal IPTV-gebruik, vooral nadat beperkingen op schotelantennes werden geïntroduceerd.
Ondanks aanvankelijke ontkenning van het probleem door bedrijven als Ziggo, erkennen ze nu de ernst van illegaal kijken die wereldwijd miljarden euro’s aan omzet kost.
Er is een sterke behoefte aan een gecombineerde straf- en civielrechtelijke aanpak met essentiële overheidsbetrokkenheid om het tij te keren.
Stijgende abonnementsprijzen en de versnippering van content dwingen kijkers tot duurdere en minder samenhangende diensten.
Het groeiende ongenoegen en de onbetaalbaarheid van volledige pakketten drijven kijkers naar illegale IPTV, wat de noodzaak voor een doeltreffende aanpak benadrukt.

[lees verder]

Podcast

DutchMedia Podcast #26: over Ziggo Sport en de UEFA voetbalwedstrijdne, STER en Commissariaat voor de Media

De DutchMedia Podcast 026 over oa VodafoneZiggo Sport / UEFA #voetbalrechten, de resultaten van VodafoneZiggo, de jaarresultaten van de #DeSter , het Commissariaat voor de Media dat van géén boetes uit te delen beleid maakt en de deal tussen HBO Max en RTL AdAlliance , De ‘verboden’ PowNed documentaire over #Ozempic en radiocijfers van Audify [lees verder]