NEP The Netherlands versterkt salesteam met aanstelling Axel Verberne als Sales Operations Manager

Met de aanstelling van Axel Verberne (36) als Sales Operations Manager versterkt NEP The Netherlands haar salesteam. 

In de achterliggende periode is hard gewerkt aan de verdere professionalisering van onze sales activiteiten. Een nieuwe salesorganisatie is ingericht met strategische accountmanagers en een sales inside organisatie. De benoeming van Axel Verberne als Sales Operations Manager is de volgende stap in de professionalisering.  

Axel heeft ruime ervaring in sales bij diverse organisaties. Bij zijn laatste werkgever, VodafoneZiggo, was hij als channel manager onder meer verantwoordelijk voor meerdere externe verkooppartners en de inrichting, innovatie, ontwikkeling en optimalisatie van de verkoopprocessen en systemen (Salesforce). Daarvoor werkte hij bij PSFM Field Marketing waarin hij onder meer verantwoordelijk was voor sales projecten voor klanten zoals KPN en ESPN. Het verbeteren en versoepelen van sales operations loopt als een rode draad door zijn loopbaan.

Arjan van Westerloo (CEO): “Ik ben blij dat Axel Verberne het salesteam komt versterken. Zijn achtergrond en ervaring in de sales is aanvullend op het team en zal zorg dragen voor een verdere aansluiting tussen de interne operatie en de invulling van de wensen van onze klanten. Daarbij heeft Axel ruime expertise in de processen en nieuwste tools die ondersteunend moeten werken aan onze gestroomlijnde organisatie.

Axel Verberne (Sales Operations Manager): “Ik kijk er erg naar uit om het salesteam van NEP te komen versterken. Met mijn ervaring in de sales en met name in sales operations kan ik een mooie bijdrage leveren aan de verdere inrichting, professionalisering en optimalisatie van de verkoopprocessen en de salesafdeling. Daarnaast zoek ik graag de samenwerking op met andere afdelingen binnen NEP op om zo gezamenlijk d.m.v. procesverbeteringen over de afdelingen heen NEP verder te professionaliseren. Ik heb al een aantal collega’s mogen ontmoeten en vind het mooi om te zien hoe hoog de betrokkenheid en passie is, iets waar ik graag deel van uit ga maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*