‘DJ Martijn Kolkman naar Radio 10’

Voormalig Radio 538 en Qmusic deejay Martijn Kolkman maakt de overstap naar Talpa’s best beluisterde radiozender Radio 10. Dat meldt Spreekbuis columnist Patrick Kicken op zijn twitter.

Kolkman won eerder De Nachtwacht Award van Spreekbuis voor zijn nachtshows op Qmusic. Eerder schreef Kicken al dat een deejay uit de stal van deejaymanager Florent Luyckx naar 10 zou overstappen, dit blijkt nu dus Martijn te zijn. Een half jaar geleden verliet hij Qmusic, na er 15 jaar gewerkt te hebben.

Ook lijkt het erop dat Talpa Radio de marktleider in Nederland op radiogebied, NPO Radio 2, verder probeert te verzwakken door naast Rob Stenders ook Gijs Staverman aan te trekken. Talpa gaf gisteren echter aan dat er geen gesprekken lopen met Staverman.

6 Comments

  1. Waarom ? Opvallend is nu wat de weekend programmering aangaat dat de oude tijdslot worden gebruikt toen 10 gold in zwaar zat. 07:00 11:00, dit tijdslot presenteerde Rene lange tijd tot 2013. Gezien het aantal invallers dan mag je afvragen wat Martijn dan toevoegt.

1 Trackback / Pingback

  1. Martijn Kolkman naar Radio 10 - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*