Luistercijfers week 5: Sky Radio levert in, ten gunste van Radio 538 en Qmusic

De tweede week van ‘Hierrrr met je rekening’ en de terugkeer van Edwin Evers op het oude nest plus alle (gratis) publiciteit hieromheen levert Radio 538 een flinke sprong op naar boven de 9% marktaandeel. Dit gaat o.a. ten koste van zusterstation Sky Radio.

Kink profiteert nog niet van het FM pakket in de Randstad en zakt zelfs een beetje in marktaandeel, ondanks een langere luistertijd maar minder luisteraars. Ook 3FM zakt weer onder de miljoen luisteraars en qua marktaandeel onder de 2%.

Bij BNR nieuwsradio is het feest wat ze zitten eindelijk een keer op 1% marktaandeel.

13 Comments

  1. Het maakt dus niets uit of Kink nu wel of geen FM frequentie heeft. Ze schieten er niet veel mee op eigenlijk. Evers maakt wel het verschil op de vrijdag, zover is wel duidelijk. Het worden ook nog lange maanden voordat Veronica echt los kan gaan met hun nieuwe DJ line up. 3FM blijft pappen en nathouden.

  2. Is wel opvallend dat ze zelfs op SLAM! 80s beginnen (en veel rocknummers errussen) te draaien… zouden ze wakker zijn geworden dat de echte jonkies geen lineaire radio meer luisteren?

    Nu de NPO nog met haar 3FM.

  3. Benieuwd of er na een maand werkelijk sprake zal zijn van het Evers effect. Het is immers alleen op vrijdagmiddag. Evers kennende komt hij niet voor een habbekrats naar de randstad. En al hellemaal niet wetende dat John hem willens en wetens bij Talpa terug wilde hebben. Dus of het een gezond rekensommetje is?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*