Luistercijfers week 24: De drie Talpa radiostations zakken, de NPO zenders stijgen

Bij Talpa radio hangt de vlag vandaag halfstok: niet alleen lijkt het erop dat ze de rechtszaak door Rob van Someren gaan verliezen, zowel Radio 538, Sky Radio als Radio 10 verloren marktaandeel vorige week, in totaal 1,5% als radiogroep. De vier NPO zenders krijgen er in totaal 0,9% bij.

5 Comments

  1. Toch apart dat 2 en 5 winnaars zijn met een verlies aan luisteraars, terwijl 10 en Sky verliezers zijn met een winst ervan. En JOE blijft stabiel met twee keer min. Elke week zit er ergens iets in dat niet lijkt te kunnen kloppen, als je goed naar de cijfers kijkt.

    • 2 en 5 zijn gestegen omdat de luistertijd van beiden langer is. Sky en 10 zijn gezakt omdat de luistertijd van beiden juist korter is. Dat Joe stabiel is gebleven is inderdaad apart.

  2. W&F is een kleutershowtje.

    Maar ja prima dat het naar Veronica is verguisd, hoef ik geen ene rooie belastingcent meer aan te spenderen.

  3. Zie de forse stijging van de regionale radio. ORN-RPO. Hier alleen maar aandacht voor landelijk zenders, terwijl een paar miljoen mensen naar de regionale radio luisteren. Ik weet ’t regio is commercieel niet interessant en niet sexy. Maar Nederland als geheel is niet sexy, gewoon met beide poten op de grond.

1 Trackback / Pingback

  1. Patrick Kicken: Als Talpa in opdracht van de rechter Rob van Someren zijn zin geeft dan heeft dit gevolgen voor alle radiodeejays - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*