Candy Dulfer en Sublime lanceren ‘Prince Radio’ op verjaardag Prince

Op de geboortedag van Prince lanceert Candy Dulfer in samenwerking met radiozender Sublime een eigen online radiozender: Prince Radio. De zender is vanaf vandaag een maand lang online te beluisteren via sublime.nl en in de Sublime-app. 

Prince is een van de meest gedraaide artiesten op Sublime en wordt door de luisteraars van Sublime veel gekozen in verschillende toplijsten van de funk, soul en jazz-zender. Candy Dulfer trad meerdere malen op met Prince en stond in zijn voorprogramma. Ze haalde veel inspiratie uit hun ontmoetingen. Daarom besloot ze als eerbetoon samen met radiozender Sublime Prince Radio te starten waar je 24 uur per dag kunt luisteren naar de classics van Prince, bijzondere albumtracks en producties voor andere artiesten. Candy is tevens de stem van Prince Radio, je hoort haar tussen de muziek door.   

Candy Dulfer: “Prince heeft ons zoveel moois nagelaten; een wereld van fantastische muziek, die bijna onuitputtelijk lijkt. Ik mis hem vreselijk, net als al zijn vrienden en fans, maar we kunnen nog heel lang teren op al die liefde die hij ons via zijn muziek naliet.”   Daarnaast bestaat deze week Sublime’s vrijdagmiddagshow Funky Friday twee jaar. Om die reden lanceert Sublime naast Prince Radio, een nieuw online channel: ‘Sublime Funk & Disco’. Op deze online radiozender hoor je de beste funk, soul, disco en danceclassics. Van James Brown tot Jamiroquai en van Earth, Wind & Fire tot Anderson .Paak. 

Prince Radio en Sublime Funk & Disco zijn te beluisteren via www.sublime.nl en de Sublime-app.

2 Comments

 1. Tweet rondgestuurd.

  DirkJan Vos @djwvos
  Leuk! Prince Radio een maand lang een Prince-zender op @Sublime_NL olv @candydulfer. Ik had ’toevallig’ vandaag een speciale pagina gemaakt op mijn website rond Prince: Prince Born 2 die – Prince zou vandaag 63 zijn geworden – 7 juni 20-21:
  http://dejongenskamer.nl/prince.htm

  Enjoy!

  DJ dA FoX

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*