Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren De Sublime Middagshow

One’sy Muller gaat naar radiozender Sublime en gaat vanaf 26 september De Sublime Middagshow presenteren. De radio-dj zal dit twee dagen per week doen, naast Angelique Houtveen die ook twee dagen voor haar rekening neemt. Het programma zal elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren zijn op Sublime. 

Angelique Houtveen keert hiermee terug op haar oude plek na een tijd van afwezigheid. One’sy Muller verlaat NPO Radio 2, waar ze ruim 5 jaar lang elke zaterdagavond het programma ‘Soul Night met One’sy’ presenteerde. De Sublime Middagshow met Angelique en One’sy wordt een radioprogramma vol funk, soul en jazz, gemaakt door twee vrouwen met een grote liefde voor deze genres. De twee radio-dj’s nemen de luisteraar in hun programma op een relaxte manier mee van de middag naar de avond. Niet alleen met muziek, maar ook door de actualiteit die bij hen en de luisteraar speelt te bespreken. 

Angelique Houtveen: “Na maanden overspannen thuis te hebben gezeten is het fijn om terug te komen in een constructie die beter bij mij past. Toen ik One’sy zo’n 8 jaar geleden leerde kennen werd direct duidelijk dat we beide van muziek hielden. Zij deelde de soulmuziek uit haar vaders platenkast en ik liedjes die bij mijn moeder in auto voorbijkwamen, van Etta James tot Marvin Gaye. Qua maatschappelijke thema’s neemt ze geen blad voor de mond, daarin kunnen we elkaar goed aanvullen. Ik vind haar dan ook een grote aanwinst voor Sublime en kijk er naar uit om samen een inhoudelijk sterke middagshow neer te zetten.”

One’sy Muller: “Soulmuziek zit op allerlei manieren in mijn DNA. Ik ben er van huis uit mee opgegroeid, het is mijn favoriete genre en ik ben zelfs vernoemd naar de soulzangeres One’sy Mack. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik me als radio-dj bij een zender als Sublime helemaal thuis voel. De paden van Angelique en mij hebben elkaar de afgelopen jaren meermaals gekruist op radiogebied. Nu slaan we samen een nieuwe weg in met De Sublime Middagshow.”

Sander de Heer, Interim Programma Manager Sublime: “In een tijd waar in het Nederlandse radiolandschap veel focus is op pop, rock en dance, legt Sublime juist de focus op funk, soul en jazz. Met de kennis van Angelique en One’sy over deze genres brengen we met de nieuwe middagshow echt een alternatief voor alles wat er al is te horen op de Nederlandse radio.”

De Sublime Middagshow met Angelique en One’sy is vanaf 26 september elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen op Sublime. Op de vrijdagen hoor je op die tijd John Williams met Johnny’s Friday.

2 Comments

  1. Malou is echt goed ja, luisterde met plezier als ze inviel op Radio2. Maar ze werkt ook al op Radio1 toch? En ze is nu succesvol schrijfster.

    Haar vriend Rinze produceert Nachtwacht trouwens.

  2. Gaat het ook niet worden. Op de radio komen ze als een paar duffe dozen over. Geen idee op welke doelgroep ze zich richten, informatievoorziening als een grabbelton en dan ook nog eens lekker door elkaar heen praten. Dit zijn toch geen vakmensen, kom op.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*