40UP Radio door op JINX Radio

Antenne Domstad heeft per 1 juli een naamsverandering ondergaan en gaat sindsdien door het leven als JINX Radio. Maar vanaf heden is er op de zender ook de programma’s van 40UP Radio te horen.

Langere tijd was het onzeker of 40UP Radio nog wel kon uitzenden. Nu JINX Radio veel 40UP Radioprogramma’s gaat uitzenden is de toekomst hiervan gewaarborgd. De 40UP-programma’s van Vincent Bijlo, Leo van der Goot, Mart Smeets, Johan Derksen en Jan Emous zijn nu te horen via JINX. De domeinnaam 40upradio.nl zal binnenkort ook doorverwijzen naar JINX Radio.

4 Comments

  1. Ik begrijp dat Leo van der Goot samen met nog iemand de toko heeft overgenomen. Wat Jinx er nu mee doet, geen idee. Het is een heel ander radiostation en 40UP ook. Dus benieuwd welke kant het op gaat muzikaal gezien.

  2. Hopelijk zijn het programma van Derksen en Smeets binnenkort weer te podcasten. Liefst nog met terugwerkende kracht vanaf eind maart 2021.

  3. Hopelijk zijn het programma van Derksen en Smeets binnenkort weer te podcasten. Liefst nog met terugwerkende kracht vanaf eind maart 2021.

  4. Ik geloof dat er weinig van terecht gekomen is van de samenwerking. Alleen van Vincent Bijlp kan ik iets terug vinden. Van zowel Mart Smeets als van Johan Derksen kan niets vinden, jammer

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*