Jurgen van den Berg alsnog naar Omroep MAX


Al langere tijd waren er geruchten dat Jurgen van den Berg naar Omroep MAX zou vertrekken om een middagshow op Radio 1 te presenteren. Iets wat door hem eerder werd ontkend.

Ook Spreekbuis-columnist Patrick Kicken benoemde dit reeds enige tijd terug in zijn columns. Nu is duidelijk geworden dat Van den Berg NOS gaat verruilen voor MAX. Ook zijn er al enkele maanden plannen om hem een Radio 1-middagshow te geven op de tijd van Toine van Peperstraten en Mischa Blok (AVROTROS). Vanuit NPO Radio 1 wordt er alles gedaan om Jurgen van den Berg op de zender te houden. 

7 Comments

 1. De pers misleiden kun je maar 1x doen. Als je niet weet hoe je met persvragen om moet gaan, dan heb je niets te zoeken bij een nieuwsmedium.

  • Heb jij wel eens gesolliciteerd vanuit de ene baan naar de andere, Maurice? Zolang je nog niet bent aangenomen bij de nieuwe werkgever vertel je niks aan je huidige baas of collega’s. Die nieuwe baan kan immers nog afketsen.

   Dat geldt voor álle werknemers, inclusief journalisten. Met misleiding van de pers heeft dat niks te maken. Wel met de privacy van een sollicitant. Dat V.d. Berg bij een nieuwsmedium werkt, betekent niet dat hij zijn recht op een vertrouwelijke sollicitatieprocedure moet opgeven.

 2. Mark visser doet het leuk. Misschien word hij wel gevraagd om het over te memen
  Opvallend is dat er geen persbericht is geweest dat het programma van Humberto
  ook op deze zender is gestopt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*