Mediapark krijgt een grand cafe


Media Park Management zet alles op alles om het Hilversume Media Park te laten bruisen en aantrekkelijker te maken voor mediabedrijven en mediaprofessionals. Al eerder kwam er een Albert Heijn to go en er zijn op het bekende media-industrieterrein veel verbouwingen en vernieuwingen geweest. Binnenkort zal er ook nog een grand cafe opengaan. 

Al jaren zijn er plannen om op Media Park ook een restaurant te starten om de vele mediaprofessionals -in plaats van de eigen omroepkantines- naar één gezamenlijke horecagelegendheid te krijgen. Verder dan plannen is het tot op heden nooit gekomen. Begin volgend jaar moet er op het Joop van den Endeplein dan eindelijk een grand café starten, waar ook gegeten kan worden. 


De uitbater is David de Boer van het Hilversumse restaurant Paisan. Zijn familie is geen onbekende in de mediawereld; vader Nino de Boer was in het verleden eigenaar van de voor veel mediaprofessionals bekende horecagelegenheden Het Tolhuis en De Jonge Haan. Zijn grootvader was Herman Pieter de Boer, die bekend werd als schrijver van meer dan 700 liedjes voor oa Kinderen voor Kinderen, André van Duin en Rijk de Gooyer. Tevens werkte hij aan diverse radio en tv-programma’s voor Avro, Vara, Ncrv, Kro en Veronica.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*