Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof starten op 3 juni met ‘Wout & Frank’ op Radio Veronica

Op maandag 3 juni starten Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof met hun middagshow ‘Wout & Frank’. Ze zijn vanaf dat moment elke doordeweekse middag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Radio Veronica.

Wouter van der Goes: “Eindelijk, we join the club en samen met onze nieuwe collega’s gaat ons avontuur beginnen. We hebben heel veel zin om hard te werken en het vertrouwen te winnen van bestaande en nieuwe luisteraars van Radio Veronica. Onze programma’s zullen overlopen van pret en fantastische popmuziek uit alle decennia.”Frank van ‘t Hof vult aan: “Die muziek, dit heerlijke medium en de leukste luisteraars allertijden hebben we enorm gemist de laatste maanden toen we even niet op zender waren! We kunnen niet wachten om te beginnen.”

Over Wouter en Frank
Wouter van der Goes heeft door zijn langlopende radiocarrière en werk als voice-over van vele televisiezenders- en tv-programma’s een van de bekendste stemmen van Nederland. De laatste 10 jaar werkte hij als dj bij NPO Radio 2. Frank van ’t Hof kreeg in 2015 zijn eigen programma op NPO Radio 2. Sinds 2021 presenteerden Wouter en Frank de vrijdagmiddagshow ‘Wout en Frank’ en waren ze enkele maanden per jaar te horen als de vaste invallers van de Ochtendshow van NPO Radio 2. Ook Gerard Ekdom verhuist binnenkort naar Radio Veronica, zijn startdatum wordt later bekendgemaakt, net als de overige programmawijzigingen. De middagshow met Wouter en Frank zal iedere werkdag te horen zijn van 16.00 tot 19.00 uur bij Radio Veronica, daarvoor is Rob Stenders van 14.00 tot 16.00 uur te horen met De Bonanza.

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*