Wilfred Genee stopt voor talkshow met Veronica Inside Ochtendshow

Wilfred Genee heeft vanochtend bekendgemaakt te gaan stoppen met De Veronica Inside Ochtendshow. De ochtendshow valt naar zijn zeggen niet te combineren met de dagelijkse talkshow die hij vanaf 2022 gaat maken met Johan Derksen en Rene van der Gijp.


Het is nog niet bekend wie zijn opvolger wordt voor de ochtendshow op Radio Veronica gaat worden. Vorige maand voorzag Spreekbuis.nl-columnist Patrick Kicken al dat ‘workaholic’ Genee zijn ochtendshow ging staken. In zijn blog besprak hij de mogelijke opvolgers van Genee in de ochtend bij Radio Veronica.

8 Comments

  • Genee was voor mij juist nog de enige reden om naar Veronica te luisteren. Sinds de komst van Stenders vind ik het veel minder geworden. Na een uurtje heb ik het gehad met Veronica terwijl die voor de komst van Stenders hier de hele dag aanstond.

  • Sind Stenders vind ik het niks meer op Veronica. Ik ben weg van deze VARA zender. Over trash radio gesproken. Het had moeten lijken op het oude Veronica maar het is nu het oude VARA geluid geworden. Ik zou de verrukkelijke 15, 2 meter sessies en Dubbellisjes ook reanimeren en die zender gewoon VARA noemen.

   • Op welk oude Veronica moest het huidige Radio Veronica lijken? Bedoel je de zeezender Radio Veronica, Veronica Omroep Organisatie, HitRadio Veronica, Veronica FM, Radio Veronica op de kabel in 2002 en 2003, het 80’s 90’s Radio Veronica van de jaren 2003 tot en met 2010?

 1. En toch vind ik het jammer! Alleen was het geen ochtendprogramma. Het programma is begonnen op maandag 07 januari 2019 in de middag. Van 16.00-18.00 Met toen nog Celine Huijsmans als nieuwslezer en sidekick. Daar had het eigenlijk moeten blijven. Omdat Giel Beelen met de ochtendshow stopte wilde sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn naar de ochtend. Dit omdat zij dat vanuit hun Edwin Edwin Evers periode(Evers staat op)gewend waren.

  in eerste instantie leek het mij ook wel een goed idee. Echter krijg je niet het gevoel dat het een ochtendprogramma is? Edwin Evers maar ook bijvoorbeeld Gerard Ekdom maken een specifiek ochtendprogramma op de radio. Dat gevoel krijg je hier niet. Ondanks voormalig Edwin Evers sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn.

  Wilfred Genee vind het jammer want er had meer in het vat gezeten. Dat vind ik ook. Radio Veronica Inside had vanaf januari 2022 op Radio Veronica in de middag geprogrammeerd kunnen worden. Van 16.00-18.00. En dan voor een paar jaar. Want constant van tijdstip schuiven helpt natuurlijk ook niet. Jammer dat Wilfred Genee door het dagelijkse praatprogramma van 21.30-22.30 hier niet meer aan toe komt.

  Nou heb ik al een reactie gelezen op http://www.mediacourant.nl dat Edwin Evers misschien met zijn oude maatjes weer een ochtendshow op Radio Veronica gaat maken? Dat zou heel mooi zijn(gaan weer veel mensen naar luisteren)maar dat noemt hij zelf een gepasseerd station.

  Ik denk dat Rob Stenders beter aan Edwin Evers kan vragen of hij met zijn voormalige sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn tussen 16.00-18.00/19.00 een middagshow wil maken? Dat past denk ik ook beter bij zijn Edwin Evers band activiteiten.

 2. 5 X in de week Genee op TV lijkt mij ’n tikkie teveel van het goede . Slijmen , afzeiken , porren , vriendjes en vijanden maken en maar veel JA JA roepen + pochen over zijn belachelijke betaling is voor te veel mensen teveel !!! Naar zijn radio programma luisteren maar héél weinig mensen , op tv , met dankuwelzeerbeleefd mijnheer Derksen, toch gauw zo’n 750.000 volgers. Maar of deze trouwe honden dat 5 X in de week willen waag ik toch te betwijfelen. Derksen alleen zou dit wel halen, ’n soort Met het Oog op Morgen met goeie wisselende bands of solisten. Of ben ik te naief of optimistisch ???

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*