Eerste naam nieuwe ochtendshow Radio Veronica uitgelekt

Met nog maar een paar dagen op de klok begint de tijd te tikken voor de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica. Nu is de eerste naam die haar opwachting gaat maken ’s ochtends vroeg bij het kleinste Talpa radiostation uitgelekt. Alles wijst erop dat Florentien Goedhart haar plekje als nieuwslezeres bij Sky Radio verruilt voor een plek als nieuwslezeres in de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica.

Ze was al eerder te horen op Veronica als vervangster van nieuwslezeres Celine Huijsmans in de middagshow Veronica Inside met Wilfred Genee, toen hij op zijn beurt vervangen werd door Dennis Ruyer. Florentien was 5 jaar geleden ook al te horen in de ochtend bij Veronica, tijdens de ochtendshow van Jeroen van Inkel en later de middagshow.

Naar verluidt zijn de contractonderhandelingen met Wilfred Genee nog niet afgerond. Als Veronica Inside naar de ochtend verhuist dan zal Celine Huijsmans dus waarschijnlijk niet meeverhuizen. Toen Giel Beelen en Wilfred Genee een jaar geleden voor een week van plekje ruilden was Florentien ook al te horen in de ochtend met Genee in plaats van Celine.

Voor de ochtendradioluisteraars is Florentien een bekende stem. De afgelopen jaren was ze ’s ochtends van 6 tot 11 uur ook de vaste nieuwslezeres bij Sky. Vorig jaar werd ze samen met 538 nieuwslezer Henk Blok en NPO Radio 2 lezer Matijn Nijhuis genomineerd voor een RadioFreak award in de categorie beste nieuwslezer.

Twee maanden terug haalde Goedhart het nieuws toen ze live op de radio ten huwelijk werd gevraagd, toen ze ook al inviel bij de middagshow op Veronica, met sidekick/zenderbaas Niels van Baarlen en Rick Romijn, toen Veronica Inside door Tim Klijn gedaan werd.

Wat er met nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers gebeurt, al jaren de vaste nieuwslezer in de ochtend op Veronica bij Giel Beelen, is nog niet bekend.

6 Comments

    • Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit. Ik heb Tim toendertijd wel eens horen invallen op 538 en ik vond het verdraaid goed. Ik vond het ook wel bijzonder dat ze hem toen al niet hebben gevraagd voor de ochtend daar. Een goede dj met de weet en smaak van muziek waar ik graag naar luister.

  1. Het is Florentien Van de Meulen btw.. De middag naar de ochtend is niet verkeerd maar mijn voorkeur zou Tim Klijn zijn geweest. Tim is een prettige dj om naar te luisteren.

    Voor de invulling van de middagshow zou Dennis en Martijn wel grappig zijn. 2 dj’s met veel zelfspot waar ik vaak om moet lachen.

    Ik ben benieuwd

1 Trackback / Pingback

  1. Patrick Kicken: Het mislukte huwelijk van Radio Veronica en Giel - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*