Kees van der Spek op De Perstribune van MAX

Zondag 20 september zijn presentator Kees van der Spek en wielertrainer Mathieu Heijboer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Kees van der Spek, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is momenteel op RTL5 te zien met een nieuwe reeks van Oplichters Aangepakt. Daarin gaat hij op jacht naar fraudeurs in binnen- en buitenland. Van der Spek begon zijn carrière als verslaggever bij Peter R. de Vries.

Mathieu Heijboer, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is ‘performance manager’ van wielerploeg Jumbo-Visma. Hij is als trainer de man achter de Tour-successen van Primož Roglič, Tom Dumoulin en Wout van Aert. Heijboer is zelf ook wielrenner geweest. In 2008 moest hij vanwege aanhoudend blessureleed zijn carrière beëindigen.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de jacht op oplichters op tv.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*