Vlogsters gaan multiscreen

Valerie Dekker en Lizzy van der Ligt presenteren programma over beauty, fashion in de entertainmentwereld op tv en Youtube.

Valerie Dekker en Lizzy van der Ligt zijn de gezichten van het gloednieuwe multiscreen format ‘Katwalk’ van RTL MCN. Speciaal voor de nieuwsgierige en modebewuste kijker dompelen de meiden zich onder in de wereld van fashion, beauty en entertainment. Via YouTube zijn ze vanaf 10 mei te volgen, zaterdag 14 mei start ‘Katwalk’ met een kort programma bij RTL 5 waarin ze wekelijks bekende gasten ontvangen. Valerie en Lizzy benaderen de onderwerpen vanuit hun eigen belevingswereld. Lizzy van der Ligt is al bekend als fashionista en blogger. Via haar Instagram account weet ze ruim 170.000 volgers te inspireren met hippe outfits. Voor Valerie is deze wereld van glitter & glamour helemaal nieuw. 

Op YouTube delen ze hun backstage-reportages, gefilmd op de set van de grootste tv-programma’s en vanaf rode lopers bij premières. Daarbij staan ze soms ook zelf ineens in het middelpunt van de belangstelling omdat hun bezoek vaak gepaard gaat met challenges die ze moeten uitvoeren. Elke zaterdag ontvangen ze gasten in hun eigen studio in Amsterdam waarmee ze terugblikken op hun YouTube-ervaringen van die week. Met hun gast gaan ze op zoek naar tips, tricks en de laatste trends voor de jonge nieuwsgierige vrouw die er goed uit wil zien. In de eerste aflevering is topvisagist Thijs Willekes te gast. In andere afleveringen staan onder anderen Ruud Feltkamp en stylisten Fred van Leer en Manon Meijers centraal.

Uitzending: ‘Katwalk’ is vanaf 11 mei om 16.00 uur (normaal: iedere dinsdag om 16.00 uur YouTube item) met hun eerste item op YouTube en vanaf 14 mei bij RTL 5 om 17.30 uur.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*