Veronica Magazine en Superguide door als Veronica Superguide

Veronica Magazine heeft een flinke restyling ondergaan en heet voortaan Veronica Superguide. Ruud de Wild & Olcay Gulsen zijn als columnisten toegevoegd, tv-recensent Raemon Sluiter maakt een comeback en volgende week start André Hazes als columnist. Cartoonist Hein de Kort geeft zijn visie op de tv-week.

Hoofdredactrice Debby Nobel: ‘Veronica Magazine en ons online domein Superguide hebben de krachten gebundeld en gaan verder onder één merknaam: Veronica Superguide. Jouw gids door de jungle van tv, films en series. Eén merk voor iedereen die kijktips wil, op elk moment van de dag.’

4 Comments

  1. André Hazes als columnist? Die weet niet eens hoe hij het woord schrijft. Die gozer heeft amper de basisschool gehaald. We weten in ieder geval welk niveau gehaald wordt.

    • Ik kijk godzijdank sporadisch teluhvisie dus Dreetje Hazes zie, of hoor ik nooit. Wel volg ik de achterklap-pagina’s en al het shownieuws, dus weet ik dat Dreetje nu gaat met die plastic Barbiepop met haar opgespoten gezicht, lippen en dito tieten. Smaken verschillen, maar Dreetje is wel de enige uit de hele Hazes-dynastie sinds 1848 met een diploma, weliswaar vmbo (Voor Meer Bier Onderweg), maar ik denk dat hij prima een column kan schrijven. Waarom niet? Hij zei eens, “Je kunt beter spelen dat je dom bent dan het écht te zijn.” Zo is het maar net en al die lui die hier zo negatief reageren kunnen hierdoor, helaas, ook door een doorgaans gebrekkig taalvermogen, niet verhullen dat zij wel echt dom zijn. Duh, eg wel.

  2. Er zit echt helemaal niemand te wachten op een column van Dreetje Hazes. Wat slaat de pers en de mediawereld toch vaak de plank mis in deze tijd. Ze hebben echt geen flauw benul wat er onder de mensen in de samenleving speelt en aan wie, wat en waar de behoeftes liggen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*