Update Heel Holland Bakt app met materiaal, interviews, baknieuws en recepten

Omroep MAX heeft de officiële Heel Holland Bakt App een gigantische update gegeven. Wie vanaf vandaag de nieuwe versie downloadt, krijgt een totaal nieuwe app. Met een nieuw design, een nieuw menu en tal van nieuwe mogelijkheden. De app is beschikbaar op telefoon en tablet in de App Store en de Google Play Store.

Onder de nieuwe ingrediënten: een video-module met het leukste extra Heel Holland Bakt-materiaal, zoals bloopers, instructiefilmpjes en achter-de-schermenvideo’s. Ook is er een stemtool toegevoegd. Fans en bakfanaten kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete baksel of hun mening geven over belangrijke en minder belangrijke bakzaken. Tijdens het seizoen wordt de app geüpdatet met het laatste (Heel Holland) Bak(t)-nieuws, interviews en artikelen. Bovendien worden in de app regelmatig quizjes en andere mini-games gepubliceerd. Gedurende de hele maand december kunnen fans in de app aan de bak met de Heel Holland Bakt Adventskalender. Hierin zitten honderden prijzen verstopt als ook bakken vol bonusmateriaal.

Doorbakken
Via de app kunnen fans vragen stellen over bakken, maar ook Heel Holland Bakt-zaken. Wat doen Janny en Robèrt bijvoorbeeld tijdens de technische opdracht? André stuurt ze dan altijd de tent uit, omdat er blind gejureerd moet worden. Zo’n opdracht duurt soms wel twee uur. Maar wat doén die twee dan? Irene Moors behandelt de leukste, via de app gestelde vragen in het gloednieuwe nabeschouwingprogramma Doorbakken, dat vanaf 25 december te zien is op NPO 1.

Vertrouwd recept
De app zit bovendien boordevol verrukkelijke recepten van kandidaten, maar beschikt over veel meer ingrediënten, zoals instructievideo’s en leuke extra’s. Luie of vergeetachtige bakkers zitten na het downloaden van de app gebakken dankzij de heuse HHB-kookwekker. De timer, ingesproken door André van Duin, helpt bakkers hun creaties op tijd uit de oven te halen. Trotse bakkers kunnen hun bakfoto’s voorzien van frames en vervolgens delen met andere bakkermakkers. Ook ongelukkige bakkers kunnen gebruikmaken van zo’n fraai frame, bijvoorbeeld om versgebakken misbaksels op te leuken… handig!

Download direct voor Android-apparaten (Google Play store)
Download direct voor iOS-apparaten (App Store)

Bekijk hier de promo van de app:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*