Suzanne Kunzeler: “De komende vijf tot tien jaar hebben we NPO 3 nog hard nodig.”

Suzanne Kunzeler is in een AD-interview zeer kritisch over het kabinetsplan om regionale omroepen ruimte te geven op NPO3. Dit is begrijpelijk, want haar rol als zenderbaas zal daarmee veranderen of zelfs verdwijnen.

In het AD-interview meldt zij dat NPO 3 ook voor komende 10 tot 15 jaar nog van belang is.

Kunzeler: ,,De tv-zender is daarnaast een etalage voor online en je bouwt er avonden zodat mensen doorkijken. De komende vijf tot tien jaar hebben we ook de zender nog hard nodig. Grijze mannen in pakken die zo’n brief opstellen, hebben die kennis kennelijk niet. Die denken dat het met een paar influencers op Instagram ook wel goed komt.”

De NPO 3-baas wil komende tijd duidelijker maken hoe belangrijk NPO 3 is.

Lees haar hele interview vandaag in het Algemeen Dagblad.

2 Comments

  1. Voor een etalagezender heb je kijkers nodig en die zijn er meestal niet voor NPO3. Misschien eerst naar je eigen functioneren kijken, in plaats van afgeven op politici (grijze mannen?). Bah, wat neerbuigend.

  2. Schandalig dat men in Den Haag denkt over het veranderen van NPO3 in een regiozender.Daar heeft men kennelijk nooit gehoord van digitale TV en alle regiozenders die daarmee te ontvangen zijn.
    Er is dus geen enkele behoefte aan op NPO 3.Wat gebeurt er met al die jeudprogrammas? Jeugdjournaal(vaak interessanter dan het gewone Journaal),Klokhuis,films ,series,etc.Moeten we die allemaal gaan missen? Dat mag niet gebeuren.Weg dus met die onzalige plannen uit de VVD koker!!

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Beelden! Robert Jensen pakt subsidiehazen NPO aan: “moeten wij datingprogramma’s betalen!?” – De Dagelijkse Standaard
  2. Joost Sneller (D66): “De terughoudendheid van de NPO om content te delen op Instagram of YouTube is niet gerechtvaardigd” - Spreekbuis.nl
  3. Harry van der Molen (CDA): ‘NPO heeft op gebied van het jongerenpubliek een uitdaging' - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*