Samenwerking Prepr en jongerenplatform ZTACK

Prepr is een samenwerking aangegaan met het jongerenplatform ZTACK. Het jongerenplatform werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project, een initiatief van YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach.

Met Prepr kunnen de jonge programmamakers van ZTACK hun programma’s veel eenvoudiger voorbereiden en content tijdens live uitzendingen managen. Alle reacties van luisteraars via sociale media, SMS, e-mail en app komen live via Prepr binnen. Daarnaast gaat het publiceren van fragmenten op de websites, in apps en sociale media heel snel.

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. ZTACK wil als nieuw jongerenplatform, naast audiocontent, ook videocontent, geschreven content en events gaan bieden, gefaciliteerd via www.ZTACK.nl, Instagram, Snapchat & YouTube.

Marnix Westhuis, station manager ZTACK: “Het gebruik van Prepr is een grote stap in de verdere ontwikkeling van ons jongerenmerk. We kunnen nu als ZTACK zijnde makkelijk ons productieproces versnellen. Dit zorgt voor een groei in onze ontwikkeling! Alles vanaf één centrale plek kunnen regelen, een kind kan de was doen! Radio en podcasts voorbereiden was nog nooit zo makkelijk”

Jouko Huismans, directeur Prepr: “Het is geweldig om te zien hoe de nieuwe generatie radiomakers enthousiast gebruik maken van de innovatieve features van Prepr. Wij zien dit ook bij XM, the Talent Station van Talpa en studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Radio maken verandert razendsnel en Prepr helpt jonge radiomakers hier slim en creatief mee om te gaan”.

Over Prepr
Prepr is een innovatief radio management systeem waarmee je alle content voor radioshows centraal kunt managen, live interacties met je publiek kan versterken enmulti channel content kan publiceren. Met de persoonlijke profielen kan je multi channel gepersonaliseerd content aanbieden. Prepr maakt het voor radiostations mogelijk direct in te spelen op het snel veranderende medialandschap en het gedrag van luisteraars. 

Prepr is ontwikkeld in samenwerking met Radio 538 en inmiddels in gebruik bij alle zenders van Talpa Radio (538, Sky Radio, Radio Veronica en Radio 10), de nieuwsdienst van Talpa Radio, NPO, verschillende regionale omroepen en bij landelijke zenders in België en Zweden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*