Grootste misbruikzaak uit de tv-wereld in het nieuws

Film- en TV-regisseur Karst van der Meulen is veroordeeld voor het misbruiken van verschillende kinderen die in zijn producties speelden. Het is daarmee de grootste misbruikzaak uit de Nederlandse Film – en televisiegeschiedenis.

Van der Meulen zou tientallen kinderen hebben misbruikt. Drie van zijn slachtoffers stapten in de jaren 90 naar de rechter. M. werd veroordeeld tot zeven maanden voorwaardelijk. Destijds stond het verhaal anoniem in de krant als de veroordeling van een 41-jarige man uit Baarn.

De regisseur is bekend van jeugdseries De Zevensprong, De Bende van hiernaast, Martijn de Magiër en Mijn Idee.

Lees verder op Eenvandaag

4 Comments

  1. Deze man is zo begaafd,als regiseur,en dat Karst nu nog gevolgd WORD is vreselijk,hij heeft zijn spijt betuigd,het moet nu maar is afgelopen zijn ,het is een prachtige man.!!!!!
    IK HEB MET KARST TE DOEN,HIJ HEEFT NU NOG DIE STEMPEL,LAAT HEM MET RUST.

    • Vertel dit aan de talloze kinderen die misbruikt zijn door die “prachtige” man en dit hun leven lang met zich mee zullen dragen. Het heeft grotere gevolgen voor hen gehad. Met hen heb ik te doen. De stempel heeft hij aan zichzelf te danken.

  2. Ik vind dat Karst met rust gelaten moet worden. Alles wat deze man voor goeds heeft gedaan dat hoor je nooit. Ik geniet nu elke dag nog van de mooie Series en Films die hij heeft gemaakt.

  3. Aan de schandpaal met die viespeuk! En die D’66-rechter, die hem tot slechts 7 maanden VOORWAARDELIJKE gevangenisstraf veroordeelde, moet zich doodschamen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*