Word partner van Spreekbuis.nl

Spreekbuis alweer meer dan 50 jaar, met dank aan onze partners.

Het blad voor omroepmedewerkers ontstond al in 1946, aanvankelijk onder de titel De omroeper. In 1969 werd de naam door toenmalig eindredacteur Frits Bom veranderd in Spreek’buis. Het blad verwierf een positie als omroepbreed platform voor mediaprofessionals.

Wegens bezuinigingen besloot de NPO in 2013 het vakblad op te heffen. Spreekbuis.nl werd als digitaal platform 2014 opnieuw gelanceerd. De focus ligt niet meer alleen op de publieke omroep, maar broadcast-media breed.

Spreekbuis is weer uitgegroeid tot hét toonaangevende vakplatform voor de mediaprofessional met actueel vaknieuws, interviews en achtergrondinformatie, maar ook events zoals Online Radio Day, Online Radio Awards, De Nachtwacht Award, TV Moment van het Jaar, De TV Knollen, Reclamemuziek Top 40 alle tijden, Media Oeuvre Award en #RADIO100. Naast artikelen, kijk-, radio- en podcastcijfers, doet Spreekbuis regelmatig ook zelf mediaonderzoek. Dagelijks kunnen lezers op de hoogte blijven door updates, maar ook via de Spreekbuis podcast, radio- en videostream.
Kijk hier voor meer informatie.

Adverteren
Spreekbuis.nl biedt diverse advertising en partnership mogelijkheden. Meer weten? Stuur een email of bel Richard Otto (035 622 6273).

Spreekbuis.nl is een mediaproduct van Tens Media BV.

1 Comment

  1. Spreekbuis bestaat in 2019 precies 50 jaar, met dank aan onze partners.
    Moet dit 2021 zijn? Of: bestond in 2019 precies 50 jaar en nu in 2021 52 jaar.
    Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.