Ruim 4.200 aanmeldingen voor nieuwe stem ‘Met het Oog op Morgen’

De NOS heeft een overweldigende respons ontvangen op hun oproep voor een nieuwe stem voor het iconische radioprogramma ‘Met het Oog op Morgen’. In slechts vier dagen tijd hebben zich al meer dan 4.200 kandidaten aangemeld, en de teller blijft stijgen met ongeveer honderd aanmeldingen per uur. Dat meldt dagblad De Gooi en Eemlander.

Het programma, bekend om zijn kenmerkende begintune en jingles, ingesproken door Hans Hogendoorn sinds de eerste uitzending bijna vijftig jaar geleden, is op zoek naar een opvolger voor deze legendarische stem. Hogendoorn, nu 76, heeft decennialang de harten van luisteraars veroverd met zijn unieke stemgeluid.

De zoektocht naar een nieuwe stem gebeurt via een publiekswedstrijd, wat de enorme interesse verklaart. Volgens een woordvoerder van de NOS is de overweldigende respons een bewijs van de diepe connectie die luisteraars hebben met het programma en de waardering voor de historische waarde ervan.

De winnaar van deze wedstrijd zal de bijzondere taak op zich nemen om de traditie van ‘Met het Oog op Morgen’ voort te zetten en een nieuw tijdperk in te luiden met zijn of haar stem. Met de aanhoudende stroom van aanmeldingen belooft de competitie spannend te worden. Fans van het programma wachten met ingehouden adem af wie de iconische rol zal overnemen.

2 Comments

  1. Tip voor de omroep.

    Vergeet geen doktersverklaring te vragen. De nieuwe stem moet toch minstens 20 jaar mee of bestaat de omroep nog dan of is AI dan toch in gebruik genomen door de omroep

  2. Volgens mij gaat het niet alleen om de nieuwe stem voor “Het oog” maar ook om DE NOS/stem in het algemeen. Want Hogendoorn deed meer dan “Het oog”.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*