Rick Romijn openhartig in ‘De Broadcast’-podcast

Sinds oktober is de nieuwe media podcast ‘De Broadcast’ te horen, met gasten als Catherine Keyl, Chiel van Praag en Rick Romijn.

Podcasthosts Patrick en Peter interviewen elke aflevering een andere gast. Dat doen ze aan de hand van fragmenten/anekdotes/meningen en andere passende onderwerpen. Het is een soort ‘portret podcast’ van de desbetreffende gast.

De 3e en 4e aflevering staan inmiddels online met Radio Side-Kick, DJ en Producer Rick Romijn (ex ‘Evers Staat Op’ – heden ‘ Veronica Inside’). Hierin vertelt Rick openhartig over zijn carrière en ‘kijk’ op radio. De podcast is opgedeeld in 2 delen waarin Rick praat over zijn begin tijd bij Veronica, overstap naar Radio 3 en zijn tijd, met Edwin Evers, bij Radio 538.

Uiteraard vertelt Rick ook over zijn programma ‘Veronica Inside’ – wat hij nu maakt voor Radio Veronica samen met Niels van Baarlen en Wilfred Genee. Rick spreekt zeer uitgebreid over zijn aanvaringen, radio talenten van nu, het stoppen van ‘Evers Staat Op’ en veel meer. Enkele quotes zijn toegevoegd in de bijlage. Meer anekdotes zijn te luisteren in deze podcast.

Andere gasten voor de komende edities zijn onder meer Bert Kuizenga en Dennis Ruyer. Deze zullen de komende maanden online verschijnen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*