Ryanne van Dorst op De Perstribune van MAX

Zondag 15 november zijn programmamaker Ryanne van Dorst en oud-voetballer Ebi Smolarek te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ryanne van Dorst, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer te zien als panellid in een nieuwe uitvoering van het legendarische tv-programma Wie van de Drie. Daarnaast heeft ze voor BNNVARA haar eigen programma: Nachtdieren, waarin ze het Nederlandse nachtleven induikt en op zoek gaat naar mensen die niet kunnen of willen slapen.

Ebi Smolarek, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-voetballer van onder andere Feyenoord en Borussia Dortmund. Smolarek speelde 47 interlands voor Polen, komende woensdag de tegenstander van het Nederlands elftal in de Nations League. Ook is Smolarek voorzitter van Poolse spelersvakbond. Ondanks dat woont hij met zijn gezin in Nederland.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor Wie van de Drie door de jaren heen.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl   

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*