Reorganisatie BNR kost 20 banen

De coronacrisis dwingt BNR Nieuwsradio om versneld zijn FM programmering aan te passen en kosten te besparen. De nadruk in de nieuwe programmering komt te liggen op het volgen van de actualiteit en het duiden van zakelijk en economisch nieuws. De wijzigingen leiden tot een reorganisatie waarbij twintig arbeidsplaatsen vervallen

2 Comments

  1. Jammer voor de mensen die er werken.
    Maar ik probeer regelmatig te luisteren heb zo m’n favoriete programma’s, Bernard Hammelburg met de Wereld, de Techniektoer en en dan houd het wel zo’n beetje op. Want voor je het weet hoor ik alwerr de zoveelste herhaling en van bijvoorbeeld dat vreselijke auto programma. Gelukkig word ik niet meer lastig gevallen met nieuws over de races op Zandvoort.
    Maar dan zijn er USA verkiezingen en wat doen ze? Ze laten Bernard Hammelburg een podcast maken. Nou dan denk je programmatisch niet echt na. Dat moet je uitzenden !!!!!
    Dus is BNR nu ook een podcastzender…………………………………..

  2. Erg jammer allemaal, het is belangrijk dat je nieuws van verschillende kanten kunt horen. Ik vind dat ze prima programma’s maken en luister zeer regelmatig verder hebben prima presentatoren die goed op de hoogte zijn.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*