Petitie gestart voor Rob Out-straat op Media Park Hilversum

Naar aanleiding van de column van Gooi en Eemlander-redactiechef Rens Muller heeft Spreekbuis-uitgever Richard Otto een petitie gestart om mediagrootheid Rob Out postuum te eren met een eigen straatnaam op het Media Park, vooral nu het kantorenterrein komende jaren flink wordt uitgebreid.

Ook Otto (tevens uitgever van de Rob Out-biografie ‘Mister Veronica’) meent dat deze mediapersoonlijkheid een straatnaam in de mediastad verdient. Otto: “In de Nederlandse omroephistorie heeft Rob Out een zeer prominente rol gespeeld. Hij wist van zeezender Veronica de grootste omroep van Nederland te maken en blies het stof van het publieke bestel. Hij maakte de media weer jong, snel en wild. Net als Willem Ruis, Rudi Carrell en Koos Postema verdient ook Rob Out een straatnaam in de Mediastad.”

Naast zijn werk als radio-dj, omroepdirecteur en uitgever van Veronica Magazine werd Rob Out ook bekend als Egbert Douwe met de hit Kom uit de bedstee m’n liefste. In december is het 20 jaar geleden dat Rob Out is overleden.

De petitie is hier te ondertekenen

11 Comments

  1. Een straat op het mediapark is zo’n weg gestopt eerbetoon. Liever een plek in Hilversum. Het plein voor hotel Laapershoek is de perfecte plek

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Rens Muller wil Rob Out-straat op Media Park - Spreekbuis.nl
  2. Tineke de Nooij wil ook Rob Out-straat op Media Park - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*