Media Park Hilversum krijgt komende jaren een campus

Het Media Park in Hilversum transformeert van een saai bedrijventerrein naar een levendige campus, met een nieuwe organisatie die dit najaar wordt opgericht. Diverse partijen zoals de gemeente Hilversum, NPO, RTL en onderwijsinstellingen bundelen hun krachten. De campus richt zich op drie pijlers: community building, talentontwikkeling en innovatie. Het doel is om een plek te creëren waar werken, studeren en verblijven samenkomen, ondersteund door diverse horeca-opties. Dat meldt de Gooi en Eemlander vandaag.

Daarnaast zijn er plannen voor de aanleg van twee padelbanen en wordt onderzocht of de bouw van huurwoningen voor starters haalbaar is. Een hotel is voorlopig niet in de planning, maar wordt in de toekomst in combinatie met een congrescentrum niet uitgesloten. De campus wil net als Brainport Eindhoven een plek worden waar effectief wordt samengewerkt. Scholen zoals het MBO College Hilversum en de Hogeschool van Amsterdam zijn al aanwezig.

bron: De Gooi en Eemlander

3 Comments

  1. Zo kunnen ze de nieuwe generatie zogenaamd kritisch leren denken om zogenaamd kritische programma’s te maken. Buiten ON heeft niemand van het mediakartel de vraag gesteld waarom er zo zwak wordt oogetreden tegen a12 demonstranten. De dubbele standaard spat er van af

    Mijn voornaamwoorden zijn koning

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*