Tineke de Nooij wil ook Rob Out-straat op Media Park

Tineke de Nooij, voormalig Veronica-diskjockey en presentatrice, steunt de petitie om een straat op het Media Park te vernoemen naar de overleden diskjockey en omroepdirecteur Rob Out. Dat meldt zij vandaag aan dagblad De Gooi en Eemlander. „Het kan mij niet schelen wat. Een plein, een straat. Ja, de spoorbrug, dat zou ik leuk vinden. Hij heeft gewoon iets verdiend”, aldus de Nooij. 

De petitie, gestart door Spreekbuis.nl, pleit voor een eerbetoon aan Out, die de Veronica Omroep Organisatie de grootste omroepvereniging van Nederland maakte. De Nooij, die zelf onder Out werkte bij Veronica, is enthousiast over het idee en stelt dat als er anderen zijn met een straat vernoemd naar hen op het Media Park, Out er zeker tussen past. Ze benadrukt zijn invloed in het veranderen van het omroepbestel en de impact van Veronica. Tineke de Nooij heeft zelf ook een eerbetoon gekregen op het Media Park met een eigen plantsoen.

Het Media Park staat open voor de mogelijkheid van een Rob Out-straat, -plein of -plantsoen. Het vernoemen van straten naar mediapersoonlijkheden op het Media Park zal ook in de toekomst worden voortgezet als er nieuwe straten bijkomen. Echter, alle straten hebben momenteel een naam. Voordat er nieuwe benamingen worden

bron: De Gooi en Eemlander

lees ook:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*