Omroep Gelderland zoekt een regioverslaggever Rivierengebied

Voel jij je verbonden met het Gelderse Rivierengebied? Ben je op en top journalist, sta je stevig in je schoenen en weet je wat er speelt in de lokale samenleving? Omroep Gelderland zoekt een zelfstandig werkende journalist (camjo) die zich voor 36 uur wil specialiseren in dit gebied en die hier vandaan nieuws wil scoren.

Je volgt de politiek in een aantal gemeenten, bouwt een zelfstandig netwerk op en gaat zelf op zoek naar verhalen. Je werkt vanuit huis en bent onderdeel van een team van in totaal vier regioverslaggevers in het gebied.

Je kunt zowel camera als microfoon bedienen en maakt berichten voor online. Je bent een echte nieuwsjager, een harde werker én een doorzetter. Je zorgt voor een continue nieuwsstroom op web, social media, tv en radio. Herken je je in dit profiel dan is deze baan iets voor jou!

Wat bieden wij?

Je komt te werken voor de grootste regionale omroep van Nederland, waar verbinding centraal staat. Ook vinden wij (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk. Het betreft een vaste functie, waar we in eerste instantie werken met een jaarcontract. Het salaris ligt tussen de € 2.731,- en € 4.166, bruto per maand bij 36 uur per week, afhankelijk van ervaring.

Functievereisten

Dit breng jij voor de vacature mee:

  • Een hbo-diploma journalistiek en meerdere jaren journalistieke werkervaring
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar bent zeker ook een teamplayer
  • Je hebt ervaring als camjo; je maakt videocontent voor online en tv
  • Je maakt radio items en (online)berichten en schuift aan om het nieuws te duiden
  • Bij voorkeur ken je het gebied en heb je er een netwerk; je weet dat lokaal nieuws belangrijk is en je voelt je verantwoordelijk voor jouw gebied
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto
  • Het is een pré als je in het gebied woont

Vragen?

Onze collega Petra Engelfriet neemt alle tijd om antwoord te geven via 06–51492237. Wil je solliciteren? Leuk! Je kan je gegevens achterlaten door te klikken op de paarse knop ‘reageer op deze vacature’. Je kan erop rekenen dat je binnen één week een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt. Solliciteren kan tot 1 juni 2021.

REAGEREN KAN HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*