Ochtendshow ‘Rick in de Morgen’ terug op Radio Veronica

Vanaf maandag 5 juni keert radio-dj Rick van Velthuysen terug op Radio Veronica met zijn ochtendshow ‘Rick in de Morgen’. Van Velthuysen was al eerder te horen op de zender, waar hij tussen 2011 en 2015 de ochtendshow presenteerde. Met zijn terugkeer zal hij er opnieuw iedere werkdag tussen 06:00 uur en 09:00 uur te horen zijn.

Gouden RadioRing

Rick van Velthuysen is geen onbekende voor Radio Veronica. De radio-dj werkte van 2008 tot en met 2016 bij de radiozender, waar hij onder andere de programma’s ‘WeekendRick’, ‘De volle vrijdag van V’ en het ochtendprogramma ‘MogguhRick’ presenteerde. Vanaf de zomer van 2011 presenteerde Van Velthuysen het programma ‘Rick in de Morgen’. In 2014 werd het succes van deze ochtendshow bekroond met een Gouden RadioRing. 

Terug in de ochtend

En nu is hij terug. Vanaf maandag 5 juni is Rick van Velthuysen iedere werkdag te horen van 06:00 uur tot 09:00 uur. Rick: “Na het winnen van de Gouden RadioRing 2014 is het toch gaaf dat we nu het ‘radiovat’ – bijna 10 jaar na dato – opnieuw mogen aanslaan? Het voelt spannend, nu ik word geparachuteerd op het strijdtoneel van de nationale radio-ochtendshows. Met ‘Rick in de Morgen’ maken we vooral ongefilterde radio, waarin veel luisteraars zich zullen herkennen.” 

Rick van Velthuysen vanaf 5 juni iedere werkdag van 06:00 – 09:00 uur te horen

19 Comments

 1. Of het genoeg is voor Veronica om meer de weg omhoog te vinden betwijfel ik. Benieuwd welke kant de nieuwe eigenaar straks op wil met de zende.

  Leuk en erg verdiend voor Rick in elk geval deze plek.

 2. Lekker doorgepakt Stenders! Let’s go! Rick werd natuurlijk ook wat te rechts voor het wokeness/deugness Radio 2 van tegenwoordig.

 3. Rick is geen slecht mens, in tegenstelling tot die side-dude Kurt, maar blij dat ie weg is. En wat waren ze altijd verontwaardigd en zogenaamd betrokken omdat iedereen altijd maar zo boos is en zij – kuch – natuurlijk nooit. Nee, t zijn de wokies die altijd boos zijn en voor narigheid zorgen, zij zijn t kwaad van deze tijd, zij moeten bestreden worden. En dan worden zij boos, boos op mensen die om wat meer begrip, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid vragen omdat ze nog steeds in de verdrukking zitten. Maar niet voor R & K, voor hun is iedereen gelijk, waar hebben ze t over, opzouten! De mond snoeren! Zo gelijk is iedereen en zo tolerant zijn zij.

  Als je zo goed met je vinger kan aanwijzen wie r dan niet deugen, zoals de wokies, dan lijkt t net of jij vanzelf goed bent, dat jij wel aan de goede kant staat. En dan hoef je zelf niets te doen, of iets te zijn en dan ben je alleen maar verhullend anderen aan t veroordelen. Is dat niet n slim? T is de wereld op zn kop. Rick & Kurt, nul solidariteit, nul creativiteit wentelend in n wereldje zo leeg en droog als n woestijn.

  Fijne dag.

 4. Dat gereutel in de nacht op Radio2 was ronduit slecht. En onmetelijk saai. Het leek wel of ik naar de piratenradio van de jaren 80 luisterde. Hautain geklets alsof men de wijsheid in pacht had, maar het bleek uiteindelijk infantiele stompzinnigheid

 5. V Veldhuysen is een zwaargewicht in radio land die beter verdiende dan weggestopt worden in de nacht. Slim om hem terug te halen, ook in het licht van de huidige Veronica luisteraar en vermoedelijke doelgroep van de nieuwe eigenaren. De wat oudere groep zo tussen de 40 en 70 die de hoogtijdagen van Veronica hebben meegemaakt.
  Hoop dat het sfeertje terugkomt, de start is goed!

 6. Van Velthuysen en Walraven zijn weg op Radio 2 en hebben geen afschijt genomen. Nu is r tot 4 uur Het NPO Radio 2 Top 2000 Dossier, non-stop, geen presentatie. 1 juni en de nacht werd geopend met Fox on the run.

  Ik zit lekker thuis. Wees creatief en solidair en probeer n goed mens te zijn. Ciao, X.

  #staysafe #bewoke #bekind

 7. Het is denk ik toch vooral ook richting de nieuwe eigenaar een tegemoetkoming: je kunt je toko niet verkopen zonder ochtendshow met aansprekende naam. Dat is je auto verkopen en het stuur en de wielen er vlak voor de verkoop vanaf halen.

  • Nou, ik weet niet wat r is beklonken, maar de ochtendploeg van Veronica is getransfereerd naar t grote Radio 538 en Rick gaat dat gat nu opvullen. Ik denk eerder dat Talpa dat bedongen heeft, zo van, we verkopen Veronica, maar dan nemen we wel eerst nog n paar wielen mee, zoeken jullie maar nieuwe … En toen kwam Rick uit de taart springen. Wel n ouwe taart.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*