Desiree van der Heiden schuift op in schema NPO Radio 2

Het nachtprogramma RickvanV doet 2 op NPO Radio 2 stopt per 1 juni. Na een mooie samenwerking van meerdere jaren bij PowNed op NPO Radio 2 maakt Rick van Velthuysen vandaag de overstap bekend naar zijn oude zender Radio Veronica, waar hij vanaf 5 juni opnieuw de ochtendshow gaat presenteren. Florent Luyckx, Hoofd Audio bij PowNed: “Voor Rick is dit een prachtige kans om zijn nachtprogramma in te wisselen voor een ochtendshow. We begrijpen dan ook dat hij deze kans met beide handen wil aangrijpen en gunnen hem zijn nieuwe Veronica-avontuur van harte!”
 
Vanaf november 2018 bediende Rick van Velthuysen de nachtluisteraar op NPO Radio 2 met een breed scala van muziek en studiogesprekken. Scherp en met ruimte voor een lach. Rick presenteerde het programma tot januari 2019 met sidekick Erik-Jan Rosendahl, daarna met Koert Walraven. PowNed bedankt Rick voor zijn enorme toewijding.
 
Vanaf 1 juni zal het PowNed-programma DagNacht met Desiree van der Heiden op NPO Radio 2 een uur later starten en is dan voortaan te beluisteren tussen 04.00 en 06.00 uur. 

8 Comments

  1. Ik zal Rick niet missen. Veel (helaas vaak macho) gepraat. Kwestie van smaak. Dat DagNacht een uur minder wordt, is jammer. Desiree is een toptalent.

    • schop dan die Desiree er ook maar uit. Je hebt er niks aan, want ze is er meer niet dan wel. En die monotone stem van haar is ook niet aan te horen. Af gelopen week weer op vakantie, dus de vervangers eens geprobeerd. Toen zat er ene Thomas. Die vormde op zich wel een leuk duo met die producer Anne die er zat. Kunnen die 2 niet in het tijdslot van Rick gezet worden en dan vanaf 3 tot 6 de pieptoon ofzo?

  2. Geef Desiree er dan gewoon een uur bij en laat morad een uur langer doorgaan, dan heb je maar een uurtje te vullen met een cassettebandje

  3. nachtprogramma’s stoppen alles voor een certificaat klimaatbewuste productie 😉

  4. Ik mocht Rick wel, maar die side kick van hem, Koert van Walraven, is ’t probleem. Altijd die negatieve opmerkingen over de politiek. Daar werd ik ziek van. Ik denk dat ik niet de enige was die daarover klaagde. Dus in ’t kort, ik zal ze niet missen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*