NPO 3FM radio-actie You’ll Never Walk Alone genomineerd voor Radio Ideas Award

Het initiatief van 3FM-dj Sander Hoogendoorn om met 183 Europese radiostations gelijktijdig You’ll Never Walk Alone te draaien, is genomineerd voor de The Coronavirus Radio Ideas Award: een eenmalige internationale radioprijs die in het leven geroepen is vanwege de coronacrisis. De unieke actie van 3FM om mensen samen te brengen tijdens de pandemie is genomineerd in de categorie Best Mega Promotion.
 
Deze is voor iedereen die thuis zit, die op dit moment zó hard werkt in de strijd tegen het virus. In meer dan 30 landen op meer dan 183 radiostations wereldwijd. Deze drie minuten zijn we allemaal één.”, aldus Sander Hoogendoorn.

Klein beginnen
De 3FM-dj bedacht het idee tijdens zijn ochtendshow Sanders Vriendenteam. Het begon klein door alle ochtendshows in Nederland op te roepen gelijktijdig het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ van Gary & The Pacemakers te draaien. Al snel bleek dat niet alleen de radiozenders in Nederland gehoor wilden geven aan de sympathieke actie: in totaal draaiden meer dan 180 radiostations in heel Europa op vrijdag 20 maart om 08.45 uur het welbekende nummer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*