Nieuwe weekendshow Radio 10 met Lex Gaarthuis, Kimberly van de Berkt en Luuk van den Braak

Lex Gaarthuis verhuist naar het weekend van Radio 10. Samen met co-hosts Kimberly van de Berkt en Luuk van den Braak is hij vanaf 3 september elke zaterdag en zondag te horen op de zender met het nieuwe programma ‘Is Het Al Weekend?!’. Lex Gaarthuis presenteerde eerder een doordeweekse late night-show op het station en Luuk van den Braak was jaren te horen als sidekick van de middagshow Somertijd. Kimberly van de Berkt is nieuw bij Radio 10. Toch is het trio niet geheel nieuw; de afgelopen weken viel het drietal al in voor het vakantie vierende team van ‘Ekdom in de Morgen’. Ook in de toekomst blijven zij de vaste vervangers tijdens afwezigheid van dj Gerard Ekdom. ‘Is Het Al Weekend?!’ is iedere zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 15.00 uur op Radio 10.

9 Comments

  1. Ik snap ook niet waarom er altijd side kicks bij moeten, ze voegen niks toe dan een hoop gehinnik, kosten geld en schreeuwen door elkaar heen. Een goed voorbeeld is die mevrouw Brouwer die de hele Bonanza dagelijks verpest. Ik denk dat de meeste mensen er niet op zitten te wachten.

  2. Lex Gaarthuis kan dit zeker heel goed alleen. Zou beter zijn als zijn oude sidekick Lexi er bij zou komen. Als er dan toch een sidekick naast moet. Alleen vindt ik het jammer dat hij naar het weekend verhuisd. Ik zou hem liever door de weeks horen van 13:00 tot 16:00 uur.

  3. Doe in plaats van die infantiele sidekicks toch gewoon een lachbandje. Wellicht heeft André van Duin er nog een aantal over van de Lach of ik schiet show?

  4. Laat Ekdom lekker op vakantie blijven.en hoop dat Lex ook s.morgens tot 10 uur mij kan opvrolijken ,Lex en zijn team zijn een verademing om te horen ,en niet de zelf ingenomen taal van Ekdom.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*