Musical Awards: The Kick-Off, eind augustus live bij AVROTROS op NPO

Wat heeft het komende musicalseizoen te bieden? Live vanaf de Uitmarkt, op een vol Museumplein in Amsterdam, geven grote en kleine musicals een sfeervol voorproefje. Musicalsterren, waaronder Simone Kleinsma, Freek Bartels en Pia Douwes, maken hun opwachting op het podium. Musical Awards: the Kick-Off wordt gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Frits Sissing.

Het wordt dé plek waar producties van dit musicalseizoen zich groots presenteren. Het publiek kan genieten van optredens uit onder andere Charlie and the Chocolate Factory, Dagboek van een Herdershond en Blind Date. De cast van Les Misérables 2023 presenteert zich voor het allereerst en ook Spring Awakening zal tijdens deze sfeervolle avond niet ontbreken. Presentator én musicalster Marlijn Weerdenburg maakt de avond compleet met een bijzonder optreden.

De Uitmarkt in Amsterdam presenteert het laatste weekend in augustus als vanouds het landelijke kunst- en cultuuraanbod van het komend seizoen en viert de enorme kwaliteit en diversiteit van kunst en cultuur.

Musical Awards: The Kick-Off, 28 augustus live om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*